Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Noul şef al ANAF, implicat în zeci de procese cu Fiscul

42
4 Jan 2019 16:18:19
Autor: Afrodita Cicovschi

Mihaela Triculescu, proaspăt numită în locul lui Ionuţ Mişa la şefia ANAF, are zeci de procese pe rolul Tribunalului Dolj şi al Curţii de Apel Craiova în care se judecă cu Fiscul doljean.

Spre exemplu, pe rolul Tribunalului Dolj se află nu mai puţin de 23 de procese în care CII Triculescu Mihaela este parte în procese în care partea adversă este DGRFP Dolj, Finanţele Publice Locale sau Registrul Comerţului.
 
Pe rolul Curţii de Apel Craiova se află alte 5 procese, ultimul dintre ele fiind iniţiat, la 13 decembrie 2018 de către DGRFP CRAIOVA - AJFP DOLJ împotriva ROBELIA IMPEX SRL prin lichidator CII Triculescu Mihaela.
 
Numele noului şef al ANAF apare însă şi în alte procese din ţară, nu numai din Dolj, un astfel de ultim dosar fiind înregistrat la Tribunalul Arad, cu nou termen de judecată la data de 30.01.2019. 
 
Un alt proces este înregistrat chiar pe rolul Tribunalului Bucureşti, cu termen de judecată pe data de 18 ianuarie 2019.
 
Potrivit datelor portal.just.ro, numele noului şef al ANAF este parte în nu mai puţin de 96 de dosare, în care instanţa s-a pronunţat deja sau este în curs de judecare asupra cererilor formulate împotriva debitorilor pe care noul şef al ANAF îi reprezintă sau pe care CII Mihaela Triculescu i-a chemat în judecată. 
 
În majoritatea acestor procese, noul şef al ANAF trebuie să se judece cu reprezentanţi ai Fiscului local, ceea ce, în situaţia de faţă, ca preşedinte al ANAF, ar putea fi catalogat drept conflict de interese.
 
Noul şef ANAF a explicat de ce a picat examenul oral la Antifraudă

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

42 Comentarii

Tomescu Tom
4.01.2019, 16:32:03

Cat timp este Dragnea la putere ...conflictul de interese nu exista !! Dau baietii lui o ordonanta " de urgenta " la noapte ..si au rezolvat problema !

+20 (20 voturi)
Ef Ef
4.01.2019, 17:00:36

Ce sa mai spui. La cat de mare se prezinta PESEDEU' lui Daddy, se pare ca e practic imposibil sa gasesti pe cineva fara probleme cu legea si care sa poata ocupa o functie in administratia de stat. Daca n-ar fi de plans ar fi de ras.

+20 (20 voturi)
Ionel Marcu
4.01.2019, 17:10:16

Deci „inamicul” a fost promovat șef la ANAF! Poate ca să se retragă din procesele contra ANAF. Acum, că e șefă la ANAF, duduia trebuie să-și schimbe optica cu 180 de grade. Dacă e pesedistă, nu văd nicio problemă dar trebuie date pensii speciale și aici, ca la Curtea de Conturi și Avocatul Poporului.

+18 (20 voturi)
I Voinea
4.01.2019, 17:35:54

Mi se pare mie sau Dracnea vrea sa-si faureasca dictatura cu femei, si inca ce femei?!

+13 (13 voturi)
Un cititor
4.01.2019, 17:38:23

"Spre exemplu, pe rolul Tribunalului Dolj se află nu mai puţin de 23 de procese în care CII Triculescu Mihaela este parte în procese în care partea adversă este DGRFP Dolj, Finanţele Publice Locale sau Registrul Comerţului." Extraordinar, ce nesimtiti ?! Cum sa pui o asemenea individa, sef la ANAF ?! Unde le este raspunderea, in numele cui isi permit sa faca asta ?! Isi dau foc, singuri, prostalanii !! Anaf le colecteaza darile ! In acest mod au facut toate numirile in functii cheie ! Si daca (acesti mafioti), si-ar fi pus paznic la poarta proprie, cautau o persoana mai credibila si mai competenta. Cu siguranta au nevoie de inca o marioneta ?! Ce planuri mai au, mafiotii ?! Ce vor sa mai masluiasca/ameteasca ?! E un fel de Adina Florea, a lui TuDorel ! Astia se joaca de-a tara ! Incredibil ! Cand mafiotul pleaca, a remarcat presa, se intampla "lucruri"! El revine: nu stie, nu vede.............................n-a auzit ! Incredibil ce mafioti ! Mai spun ca Iohannis, nu doreste binele tarii, si nu doreste colaborare ! Cu cine....colaborare, cum sa aprobi asa ceva. ?! Toata perioada, doar din astea au facut. Astia dau prin gropi. Au schimbat incontinuu, si au pus din prost, in mai prost ! Niciunul nu mai are nici o raspundere, de competente nu se mai poate discuta ! Vin si pleaca ca la WC-ul public ! S-a vazut, Iohannis chiar si fara puterile luate, cand vrea ii pune la punct. In mod cert le este si frica. Asta trebuia sa faca, Presedintele, din start! I-a scapat din lesa, e greu sa-i mai prinzi. De copila lui Vadim (olgutza) o sa uitam, in politica. Ii multumim Presedintelui. Ea va ramane doar in istoria neagra a tarii, ca fiind ministru' care a distrus munca omului, precum Abramburica invatamantul. Olgutza craiovenilor, "primul gospodar", isi va deschide in curand o carnataraie, impreuna cu baiatul de cartier -Manda ! : "La carnataraie la ManDEa & Olgutza "! Va invitam ! Pe gustate .............etc.... S-au cocotat prea sus pe gramada. Incep sa cada. E bine. Presedintele nu tebuie s-a accepte nici ac "noua Florea ", dar nici pe Florea retrimisa pt. o noua semnare ! Vorbesc (PSD-eii), in speta Tuta, de remaniere de la jumatatea lui in 2018, si i-a prins Presedintia UE tot cu Misa in functie. Dupa ce l-au inlaturat, iar l-au numit etc.......... Cu siguranta nu le-a iesit pasentele cu bugetul. Poate ne dau si bugetul pana la viitoarele alegeri. Anul e lung. Au timp.

+16 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (42)

Modifică Setările