Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

O mare companie caută 1.500 de noi angajaţi pe piaţa muncii din România. 400 de posturi, deschise în acest an

3
4 Apr 2019 16:35:25
Autor: Elena Deacu

O mare companie care are deja 4.000 de angajaţi în România caută 400 de noi angajaţi, în acest an, urmând ca în următorii cinci să angajeze peste 1.500 de persoane.

Michelin România, parte a Grupului Michelin, lider mondial în domeniul anvelopelor, va angaja anul acesta 400 de specialişti şi operatori, atât în Bucureşti, cât şi în cele trei fabrici pe care compania le deţine în Floreşti (Prahova) şi Zalău (Salaj).

Compania participă în această perioadă la nouă dintre cele mai importante târguri de joburi, care se desfăşoară în Bucureşti, Cluj-Napoca, Ploieşti sau Chişinău, cu workshop-uri dedicate, speakeri din top management-ul Michelin România şi stand interactiv la care specialiştii Michelin vor fi prezenţi pentru a oferi informaţii şi a răspunde la întrebări.

Următorul târg la care compania va fi prezentă este Angajatori de Top 2019 care se va desfăşura weekendul acesta, între 5-6 aprilie 2019, la Bucureşti, unde vor fi promovate atȃt poziţiile disponibile din centrul de servicii, ȋn domeniile Finanţe, Logistică, Achiziţii sau Resurse Umane, cȃt şi cele din departamentele tehnice: Inginer proces, Manager producţie, Inginer Automatist sau Inginer  Calitate. Cu această ocazie, vor fi lansate 60 de poziţii de Internship.

Participarea în cadrul acestor târguri este o ocazie extraordinară pentru a cunoaşte candidaţi talentaţi,  iar pentru cei  care ȋşi doresc o carieră dinamică  într-o companie stabilă şi inovativă este o bună ocazie să ia un prim contact cu lumea Michelin şi cu posibilităţile  concrete de angajare. Avȃnd ȋn vedere diversitatea posturilor pe care le avem ȋn companie, recrutăm  atȃt poziţii entry-level,  cȃt şi  candidaţi experimentaţi, ȋn industrie, servicii sau comerţ.  In cursul acestui an, vom mai angaja, treptat, alte 400 de persoane, iar volumul total de recrutare în următorii 5 ani depăşeşte 1.500 de angajaţi. Faptul că headquarterul activităţilor Michelin din Europa Centrală se află la Bucureşti, permite accesul angajaţilor noştri  la  experienţe şi parcursuri internaţionale. Dezvoltarea angajaţilor este o preocupare continuă, ȋnca de la angajare, cu atât mai mult cu cât Michelin angajează pentru o carieră şi nu pentru un post. Acest aspect se regăseşte în stabilitatea ridicată a angajaţilor noştri comparativ cu piaţaa adăugat Gabriela Alexandru, Regional HR Director Central Europe Michelin.

Cu o activitate în România de aproape 18 ani, Michelin a investit peste 400 de milioane de euro din 2001 până în prezent. În ultimii cinci ani, Michelin România şi-a dublat efectivele depăşind anul acesta pragul de 4.000 de angajaţi care activează în 20 de domenii şi acoperă o diversitate de peste 300 tipuri de posturi. Activitatea de producţie din România se desfăşoară în trei fabrici, una în Floreşti, Prahova, şi două în Zalău,Sălaj.

Începând cu 2014, în Bucureşti s-au pus bazele unui centru de servicii pentru Michelin în Europa, responsabil pentru gestionarea operaţiunilor de achiziţii, contabilitate, control de gestiune, administrarea proceselor de vânzare, logistică şi resurse umane.

În plus, începând din 2018, Bucureşti este sediul regiunii Europa Centrală, de unde compania coordonează activitatea comercială, industrială şi serviciile suport pentru 20 de ţări din Europa Centrală, România devenind astfel o ţară strategică pentru Grupul Michelin.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

LochRoagPM
4.04.2019, 20:50:42

Nu mai contenesc ăștia deloc. Nu-i convinge nici oughe114/2o18, nici transferul contribuțiilor de la angajator la angajat ...nimic frățioare ... Angajează , măresc salarii...a înebunit capitalistu . îi place în țărișoară că se face bănet neneacă. Șomajul scade sub pragul de enervare al tripletei de aur cîțu- dancă- fârșerotu ( ...lilici dit munti cu steali pi frâmpti / umeri ) , salarii bune , mall-urile pline , mașini care circulă 24/24 de se surpă țara sub numărul lor. asta înseamnă că sunt bani , bani mulți care circulă , acest lucru îi băgă în ROȘU pe toți propagandiștii neonazi , neomaexi , doctrinarii zerei und zie ... JELANIE MAREEEE...

+1 (3 voturi)
Comandor Gherghisan
5.04.2019, 00:34:28

Salariile cat vor fi? Tot 3-400 de euro?

Dream Pervertor
5.04.2019, 07:09:49

@LRpm: nota 10!

+1 (1 vot)
Modifică Setările