Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Orban ameninţă localurile cu controale la sânge şi măsuri drastice: Sunt câteva cluburi care se cer singure... Dacă nu se potolesc, le vom închide

2
10 Jul 2020 11:35:21
Autor: Elena Deacu
Ludovic Orban FOTO Facebook
Ludovic Orban FOTO Facebook

Premierul Ludovic Orban a ameninţat patronii de localuri şi cluburi cu controale la sânge privind respectarea măsurilor de siguranţă pentru prevenirea răspândirii epidemiei, spunând că cele care nu se potolesc vor fi închise.

„Controale la sânge, care să ducă la amendarea tuturor celor care nu repsectă legea şi inclusiv la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţii economici, organizatorii de evenimente care în mod sistematic încalcă legea. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”, a spus Orban.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Gyuse Bogdan
10.07.2020, 11:53:33

Ludovid, baiatul cu sinapsele-n vid. :)))) Oare tipul asta, mandolinatul, stie cee este aceea o amenintare, si consecintele amenintarii prevazute de Cod penal? Sau, el, mandolinatul, fiind un penal, pentru el nu mai conteaza forma continuata si diversificata a infractiunilor ce le tot comite. Bate campii, ca de obicei!

+1 (1 vot)
Edmond Wolf
10.07.2020, 15:12:22

Pe timpul desfășurării alegerilor trebuie instituită starea de urgență iar cei contaminați să nu aibă voie să voteze ci să stea în carantină. Pentru „guvernul meu” este ideal ca persoanele cu vederi de stânga care, evident sunt mai predispuse la contaminare și, prin urmare, la carantinare să fie izolate bine. De cei cu vederi liberale s-a constatat că virusul nu se lipește, drept urmare se va da liber la ciolhanuri fără mască dar cu țuică fiartă și trabuce în clădirea guvernului, înainte de terminarea programului de lucru ca să crească imunitate. La fel și în sediile penele din teritoriu.