Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Orban ameninţă că nu va plăti salariile angajaţilor „pe pile sau cu carnet de partid”

13
15 Nov 2019 15:55:15
Autor: Afrodita Cicovschi

Salariile şi pensiile vor fi achitate la termen, însă nu vor fi plătite în continuare salarii celor ''care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice'', ''pe bază de pile sau de carnet de partid'', a declarat vineri, la Braşov, premierul Ludovic Orban.

"În ceea ce ne priveşte, onorăm toate cheltuielile necesare ale bugetului. Sigur că ceea ce vom considera cheltuieli necesare le vom face să dispară din cheltuielile bugetului. Salariile şi pensiile vor fi plătite la termen. Dar nu vom plăti în continuare salarii la cei care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice, pe bază de carnet de partid sau pe bază de pile şi rubedeniile clientelei politice a PSD şi cei care nu-şi fac treaba", a precizat Orban, scrie Agerpres.
 
El a amintit că a declanşat un proces de refacere a capacităţii administrative a instituţiilor guvernamentale şi, de asemenea, de reducere a dimensiunii aparatului birocratic. "Am început cu reducerea numărului de ministere, vom continua cu reducerea numărului de entităţi publice aflate în subordinea Guvernului şi în subordinea ministerelor, astfel încât să asigurăm o administraţie cât mai eficientă, o administraţie cât mai lipsită de proceduri inutile care să asigure fluenţa tuturor proceselor administrative necesare pentru asigurarea de servicii de calitate şi prompte către cetăţeni, de asemenea o relaţie normală şi firească cu mediul de afaceri care să încurajeze orice fel de investitor", a arătat premierul.
 
Potrivit acestuia, cu siguranţă ''vor exista paşi pe care Guvernul îi va derula pentru a construi instituţii mai eficiente, care cu adevărat să aibă capacitatea de a genera şi de a pune în practică toate politicile publice de care are nevoie România pentru dezvoltare''.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

GAN
15.11.2019, 16:01:32

Mandolina...si cum demosntrezi tu chestia asta, bai ratacitule?

+4 (8 voturi)
etc etc
15.11.2019, 16:29:17

tot ce pot spera e ca da din gura si nu face nimic. ca daca face ceva, o sa piarda statul procese pe banda rulanta si de platit, tot noi platim.

+4 (8 voturi)
Smeritu Pahomie
15.11.2019, 16:50:50

FOARTE BINE - asa trebuie inceputa adevarata CURATENIE interioara, nu trebuie repetate greselile Conventiei Democratice din 1996 cand opozitia odata vazuta la putere a continuat jaful cot la cot cu STATUL-SRI-MAFIOT ca si sub criminalul-ILIESCU-KGB.......Maiorul Trutzulescu cara cu avioanele MApN Tigareta-1 si 2.....etc....toti erau pusi numai pe praduiala.....

-3 (7 voturi)
Hoher Herman
15.11.2019, 16:05:02

Mey Lajos, mey, vezi ca iti apuci urechile. Pai, prima pe care ati angajat-o voi, a fost chiar nevasta lu' Cacarau. Hai, ciocu' mic si da din bucsi, mey Lajos.

+1 (7 voturi)
Alexandru Preda
15.11.2019, 16:22:50

Și cum ii cerne Orban? Ii șoptește Dumnezeu? Isi da importanta cel uns de Iohannis.

+3 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările