Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Pilot TAROM: „Este imposibil, din punct de vedere tehnic, să fie oprite la sol patru avioane“

13
19 Oct 2019 20:27:51
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO: Eluveitie
FOTO: Eluveitie

Cezar Osiceanu, pilot al companiei Tarom, a expus o poziţia oficială a companiei pentru care lucrează. Mădălina Mezei, fostul director TAROM, a declarat că Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc i-ar fi cerut să ţină avioanele la sol în ziua moţiunii de cenzură, pentru ca parlamentarii din provincie să nu să nu voteze în Bucureşti moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

„Vă prezint poziţia oficială a companiei TAROM. Prin această luare de poziţie vreau să stabilesc adevărul pentru întreaga opinie publică. În urma evenimentelor nefericite care au implicat Tarom, imaginea companiei a fost profund afectată. Fostul directorul general, Mădălina Mezei, care fusese numit pentru şase luni, a afectat într-un mod negativ imaginea companiei. După ce a fost înlocuită din funcţie, aşa cum ştiţi, a ieşit în public şi a făcut o serie de afirmaţii grave la adresa Tarom şi a angajaţilor ei“, a spus pilotul pentru DC News. „Este absolut imposibil, din punct de vedere tehnic, să fie oprite la sol patru avioane, de tipuri diferite, pe respectivele curse interne“, a declarat Cezar Osiceanu pentru dcnews.ro.

„Angajaţii TAROM au aflat cu stupoare că, printre primele acte semnate de dumneai, s-a numărat tocmai mărirea salarialui soţului în condiţiile în care reprezentatul sindicatului piloţilor a aşteptat trei luni la uşa sa pentru a fi primit, dar în zadar. Şi vorbim aici despre probleme foarte grave de salarizare. Suntem profund îngrijoraţi de impactul mediatic pe care îl are asupra pasagerilor această situaţie negativă prezentată de fosta directoare, mai ales într-o situaţie de concurenţă acerbă pe pieţele externe“, a mai declarat pilotul. „Avem o problemă în ceea ce priveşte lipsa de transparenţă a fostei directoare. Am aflat, prin intermediul presei, că au avut dosar la DNA, atât ea, cât şi soţul“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

LochRoagPM
19.10.2019, 21:04:15

Ehei , nu se poate ?! Cum dreaq că ăsta de e ministru al pesedelei a oprit liliecii dîn dialul onegeului, urșii dă prin scorburi , a oprit vântul la sol, Dunărea la Beket. Ce-l putea opri pe cuc să țină 4-5 avioane la sol? Nimic, că și așa este interimar. Specialiștii ăștia ca piloții habar nu au despre ce și cum este cu galbina febră din politica de cloacă din țărișoară.

+3 (3 voturi)
Sandu Anghel
19.10.2019, 21:27:55

Da, dar Cuc de unde sa stie asta? Si apoi cand Veorika a dat comanda, ca doar nu l-a dus capul cucului la asa ceva, mai conta tehnica? Daca proasta numero uno a tarii a ordonat cucul s-a executata!

+2 (4 voturi)
Popa Pius
19.10.2019, 21:50:47

Tehnic o fi imposibil, dar practic s-a incercat. Iar pe Haznaua trei au trimis simbata seara un mincator de rahat sa iasa in intimpinare cu probleme legate de salarii si programul de lucru, pentru deturnarea atentiei de la subiectul princiipal: atentat al Cucului la siguranta nationala.

+1 (7 voturi)
Sacha Durand
19.10.2019, 22:19:23

Si de ce ar fi imposibil ? E suficient sa inventezi vreo amenintare atentat (cum se intampla in Occident) si hop imobilizare ! De ce ? Ptr. ca pot ! Oricum ar fi, gestul cucului are de-a face cu SIGURANTA STATULUI si SUBMINAREA ECONOMIEI nationale ! Oriunde s-ar fi intamplat asta ar fi fost scandal nuclear ! Dovada ca s-a sarit calul e pilotul asta care de la probleme tehnice sare direct la salariul nu stiu cui....Asta e sigur alta vuvuzea psd-ista care iese la inaintare ca sa se minimizeze fapta asta anti-romaneasca care e extrem de grava ! DNA sa-si faca datoria !

+2 (6 voturi)
Carmen Florea
19.10.2019, 22:06:10

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (13)