Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Primul caz de coronavirus la Poşta Română

0
8 Apr 2020 15:47:58
Autor: Elena Deacu
O angajată la Poşta Română din Bucureşti a fost depistată cu coronavirus FOTO Adevărul
O angajată la Poşta Română din Bucureşti a fost depistată cu coronavirus FOTO Adevărul

Compania Naţională Poşta Română anunţă înregistrarea unui caz de contractare a COVID-19  în rândul angajaţilor săi.

Este vorba despre o casieră, salariat la Oficiul Poştal 86, din Bucureşti. Aceasta nu a mai fost prezentă la serviciu din data de 26 martie, fiind în concediu pentru tratarea unor afecţiuni medicale. 

„În toată această perioadă, atât ea, cât şi cei 23 de salariaţi de la subunitatea poştală unde aceasta îşi desfăşoară activitatea au fost asimptomatici. Începând de astăzi, pentru toţi angajaţii Oficiului Poştal 86 s-a luat măsura autoizolării la domiciliu, chiar dacă au trecut deja 13 zile de când aceştia nu au mai fost în contact direct cu colega lor. Toţi salariaţii au precizat că se simt bine şi nu prezintă nici un simptom asociat COVID-19. Încă din data de 16 martie, diriginta a verficat zilnic, temperatura angajaţilor, la fiecare intrare în subunitate”, se arată într-un comunicat de presă al Poştei Române.

Activitatea oficiului poştal a fost suspendată, timp în care subunitatea va fi supusă unui tratament de dezinfectare a tuturor spaţiilor, a precizat, la Digi24, directorul Poştei Române, Horia Grigorescu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii