Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Producătorul de dezinfectanţi care şi-a triplat producţia pentru a răspunde cererii explozive

2
24 Mar 2020 23:20:10
Autor: Elena Deacu
Dezinfectantul a devenit o resursă esenţială în aceste zile
Dezinfectantul a devenit o resursă esenţială în aceste zile

Pro Integrator, companie care produce dezinfectanţi profesionali la standarde internaţionale de calitate şi-a triplat producţia zilnică a capacităţii de productie şi şi-a dublat schimburile de muncă în fabrica sa de la Bragadiru, judeţul Ilfov.

Ca măsură adiţională, compania a accelerat livrarea de produse de dezinfecţie către toţi clienţii săi, companii private şi de stat, precum şi către consumatorii casnici.

Producătorul spune că actuala cerere este mult mai mare decât în alte perioade cu care s-a confruntat compania. „Ce este astăzi diferit, decât în cazul altor epidemii cu care populaţia s-a mai confrutat este faptul că acest virus are o capacitate de răspândire mult mai mare prin contacte sociale”, afirmă Cristian Stanciu, directorul companiei.

De aceea, producătorul autohton de dezinfectanţi şi-a luat toate măsurile necesare pentru a putea face faţă cererii foarte mari de pe piaţă. Astfel, schimburile de lucru în unitatea de producţie din Bragadiru, judeţul Ilfov au fost suplimentate, la fel şi producţia pentru gama de dezinfectanţi. „Majoritatea clienţilor noştri sunt companii private dar şi instituţii publice precum spitalele din ţară cărora le-am furnizat un volum dublu de dezinfectanţi în această perioadă. De la declanşarea crizei medicale am solicitat la maximum capacitatea de producţie pe toate tipurile de produse pe care le producem”, a continuat Cristian Stanciu, directorul companiei.

Pe toată durata perioadei stării de urgenţă, compania păstrează legătura constant cu autorităţile publice de la nivel local, regional şi naţional precum şi cu Direcţiile de Sănate Publică şi cu furnizorii de substanţe active pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor din sistemul medical şi din partea populaţiei.

Pro Integrator este o companie cu capital privat 100% românesc specializată în producerea şi comercializarea de dezinfectanţi profesionali pentru operatori publici si privati din sistemul sanitar, precum şi de substanţe de dezinfectare şi curăţare pentru uz casnic şi industrial. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Paul Cohen
24.03.2020, 23:58:12

Domnule Stanciu, palaria jos. Este cazul ca de acum innainte, firmele Romanesti sa NU UITE CINE A OFERIT SOLUTIA SALVATOARE !

0 (0 voturi)
zava
25.03.2020, 07:24:50

Care soluție salvatoare ? Și cine a oferit-o ?

Modifică Setările