Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Produse şi soluţii sustenabile de energie pentru clienţii E.ON Energie România

1
Articol publicitar
22 Oct 2021 08:47:11
Autor: ADH

E.ON şi-a propus să fie promotor al tranziţiei spre „noua lume a energiei”, mai verde şi sustenabilă. În tot ceea ce facem urmărim să avem un comportament sustenabil, să venim cu soluţii inovative pentru clienţii noştri şi să accelerăm procesul de digitalizare a serviciilor. În final, toate acestea trebuie să aducă serviciile la nivelul aşteptărilor clienţilor, dar şi la protejarea mediului înconjurător, prin reducerea amprentei de carbon.

An de an, facem paşi importanţi în parteneriatul pe care îl avem cu cei peste 3,4 milioane de clienţi, oferindu-le un portofoliu variat de produse şi soluţii energetice care răspund specificului şi nevoilor acestora. E.ON asigură nu doar energie electrică şi gaze naturale, ci şi soluţii sustenabile de reducere a consumului, unele ce permit un control mai bun al costurilor aferente facturilor sau servicii de întreţinere a instalaţiilor de gaze naturale sau energie electrică.
 

E.ON Cost Control Gas, aceeaşi factură lună de lună

 
Pentru a veni în sprijinul clienţilor care îşi doresc să aibă cheltuieli predictibile lună de lună, E.ON Energie România a lansat de curând produsul E.ON Cost Control Gas. Astfel, indiferent de consumul lunar de gaze naturale, clienţii achită sume egale, timp de 11 luni. Suma lunară se va stabili pentru fiecare client în parte, în funcţie de istoricul consumului din ultimele 10-12 luni sau de convenţia de consum. Regularizarea financiară se va face în luna a 12-a când clientul fie primeşte banii înapoi în cazul în care suma valorilor de plată lunare este mai mare decât valoarea consumului realizat, fie plăteşte depăşirile pe factura de regularizare. Preţul gazelor naturale pentru cei care optează pentru acest produs este fix, timp de 12 luni.
 
Acest produs, prin uniformizarea valorii facturilor emise lunar, indiferent de anotimp, reduce presiunea pe bugetul clienţilor E.ON în perioada de iarnă când, în mod firesc, costurile cresc odată cu punerea în funcţiune a instalaţiilor de încălzire.
 

Soluţii sustenabile pentru clienţi

 
E.ON Life este soluţia ce reduce cu până la 25% consumul de gaze naturale, prin intermediul centralelor termice în condensare controlate prin termostate inteligente. Pe lângă serviciile de instalare incluse în pachet, clienţii beneficiază şi de un sistem de plată în rate, direct pe factura de gaze naturale.
 
Un alt pachet, E.ON Assist Gas Plus, propune clienţilor furnizarea gazelor naturale şi asistenţă tehnică 24/7. Intervenţiile incluse acoperă reparaţii la centrala termică sau boiler, precum şi reparaţii la instalaţia electrică şi sunt realizate de specialişti autorizaţi, astfel încât clienţii să poată beneficia de cea mai bună protecţie şi să prevină apariţia unor incidente.
 
Produsul E.ON Duo propune electricitate şi gaze naturale la pachet, de la un singur furnizor de încredere, o singură factură pentru ambele servicii, emisă lună de lună şi gestionarea simplă, prin plată unică.
 
E.ON Green Home vine cu electricitate de la apă, vânt şi soare. Clienţii pot contribui astfel la un viitor nelimitat de verde, prin reducerea amprentei de CO2 şi a consumului de hârtie, factura fiind emisă electronic, prin intermediul contului E.ON Myline.
 
E.ON Home Electric şi E.ON Home Gas propun fiecare o administrare simplă şi rapidă a contractului de energie sau gaze naturale.
 

E.ON sprijină clienţii care doresc să producă energie verde

 
Remarcăm o creştere semnificativă a numărului de prosumatori, tendinţă care se va accelera şi de aceea sprijinim dezvoltarea micilor producători de energie. E.ON Solar Home, soluţia completă de panouri fotovoltaice, cu aplicaţii de putere de la 3 kW până la 15 kW este propunerea noastră pentru pentru clienţii casnici, viitori prosumatori, care doresc să producă energie verde din energia solară, şi astfel să îşi reducă consumul de electricitate din reţea, protejând în acelaşi timp mediul. Soluţia completă cu panouri fotovoltaice dedicată clienţilor casnici - este acum disponibilă în judeţele Iaşi,Timiş, Arad, Suceava, Neamţ, Vaslui, Botoşani, Bacău, Cluj şi Mureş şi ar putea fi extinsă şi în alte judeţe din ţară. Surplusul de energie electrică care rezultă din panourile fotovoltaice se injectează în reţea şi este achiziţionat de E.ON, în calitate de furnizor, iar în acest fel clientul obţine o reducere a cheltuielilor cu factura de electricitate şi astfel ne asigurăm că nimic din ce se produce nu este irosit.
 
Pentru clienţii rezidenţiali oferim soluţii de mobilitate electrică, viitorul aparţinând vehiculelor electrice. E.ON Drive este soluţia la cheie dedicată posesorilor de maşini electrice şi include pachete de echipamente dar şi servicii care să răspundă nevoilor specifice pieţei e-mobility.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Alyssa Case
22.10.2021, 12:02:19

Ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum, iata un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Enjoy! MODERATORI: Inainte sa supendati acest cont, aruncati si voi o privire la respectivul grafic, si banati conturile evident platite pentru a dezinforma. Multumim. [daca exista nume de antivaccinisti sarguinciosi care nu se regasesc in graficul respectiv, Vocea Mantuitorului asteapta sugestii]

+7 (7 voturi)
Modifică Setările