Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Programul trenurilor de Paşte şi 1 Mai. CFR Călători: Nu urcaţi în tren dacă locurile au fost epuizate

0
19 Apr 2021 14:20:24
Autor: Afrodita Cicovschi
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

CFR Călători a suplimentat trenurile către cele mai căutate destinaţii în perioada Paştelui, a informat compania, prezentând programul detaliat al acestora.

În perioada 30 aprilie - 4 mai 2021, cu prilejul minivacanţei de Paşte şi a zilei de 1 Mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia (vezi Anexă trenuri).
 
De asemenea, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinaţii cu vagoane clasă, de dormit şi cuşetă pentru asigurarea mobilităţii pasagerilor în condiţii de siguranţă şi confort. Inclusiv trenul de Iaşi/Suceava cu destinaţia Mangalia şi retur va avea în compunere vagoane cuşetă.
 
CFR Călători roagă pasagerii să îşi planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziţie şi să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie, utilizând următoarele canale:
 
  • online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • direct de la casele de bilete din gări şi distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.
 
Facem apel la călători să nu urce în tren fără bilet de călătorie, dacă la ghişeu/casa de bilete li se comunică faptul că locurile au fost epuizate.
 
Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, la cumpărarea cu anticipaţie discontul este de până la 10%. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenţii beneficiează de 50% reducere la vagoane clasa a 2-a. Totate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic local/ Oferte.
 
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
 
 
Informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile utilizând:
 
·         0219521 – INFO CFR (trafic intern).
 
·         numerele de telefon de la gările CFR, publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
 
·         aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
 
·         site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa, care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
 
·         pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Mers tren trafic intern.
 
·         şi întrebând personalul nostru din staţii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările