Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Răzvan Cuc, încântat de lucrările efectuate de un român la Autostrada Transilvania: „O să finalizeze înainte de termen“

1
24 May 2019 16:03:39
Autor: Afrodita Cicovschi

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aflat vineri pe şantierul autostrăzii Transilvania, pe secţiunea Biharia - Borş, s-a arătat extrem de mulţumit de stadiul lucrărilor efectuate de un antreprenor român, susţinând că se aşteaptă ca lucrările să fie finalizate înainte de termen.

„Sunt astăzi în judeţul Bihor, unde am vizitat şantierul autostrăzii Transilvania. Pe secţiunea 3C3 Biharia - Borş am găsit un antreprenor român, bine mobilizat la faţa locului, deşi vremea nu a fost prea prielinică în această perioadă. Antreprenorul a depus toate eforturile să devanseze termenul de proiectare. Şi a reusit. Cred că, în acest ritm, şi lucrarea o să o finalizeze înainte de termen. 
 
Vreau să spun că acţiunile mele dau rezultate şi pot afirma că avem deja câteva situaţii concrete când atreprenori români, serioşi, au devansat unele termene contractuale (vorbim aici de faza de proiectare care a fost scurtată). 

Guvernul PSD, din care fac parte, se îngrijeşte de infrastructura României şi de aceea a alocat sume substanţiale pentru bugetele companiilor care fac investiţii în infrastructură”, a scris Cuc pe pagina sa de Facebook.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Mihai Neagu
24.05.2019, 19:30:27

Curios, nici un comentar rautacios? V-a stat ceasul?