Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Ryanair închide baza de la Timişoara. De ce a luat această decizie

1
22 Feb 2018 15:40:49
Autor: Elena Deacu

Compania aeriană Ryanair anunţă că va închide baza de la Timişoara, începând cu data de 25 martie. Două rute vor continua să opereze. În februarie, şi compania Blue Air a renunţat la unele curse din Timişoara acuzând „fricţiuni”.

„Decizia Ryanair de a închide baza din Timişoara rezultă din performanţa sa comercială slabă, într-o perioadă în care cererea tot mai mare de aeronave Ryanair este disponibilă în alte aeroporturi din Europa”, motivează compania.

Începând cu data de 25 martie, compania nu va mai opera pe această bază. Însă două rute, către Milano şi Bucureşti, vor continua să funcţioneze pe perioada de vară a anului 2018.

Toţi clienţii afectaţi vor fi anunţaţi prin e-mail şi prin SMS şi vor fi informaţi despre opţiunile lor - o rambursare completă sau un transfer gratuit pe un traseu alternativ.

„Regretăm închiderea bazei noastre de avioane din Timişoara începând cu data de 25 martie, care se datorează slabei performanţe comerciale. Două rute spre Milano şi Bucureşti vor continua să funcţioneze pe programul nostru de vară din 2018. Toţi clienţii afectaţi vor fi anunţaţi prin e-mail şi prin SMS şi vor fi informaţi despre opţiunile lor - fie o rambursare completă, fie un transfer gratuit pe o rută alternativă”, a declarat un oficial al Ryanair, David O'Brien.

Programul actual de iarnă al Ryanair, care include şapte rute din Timişoara, va continua să funcţioneze conform planificării până la închiderea bazei programată pentru data de 25 martie.

Anunţul companiei vine după ce, la începutul acestei luni, compania Blue Air a anunţat că renunţă la operarea zborurilor de la Timişara către Iaşi şi Cluj Napoca începând cu 17 februarie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

niki nikita11
22.02.2018, 15:52:37

Hmm... ori s-au cartelizat companiile de transport ori ceva pute la aeroportul ala. Sau amandoua deodata.

+1 (1 vot)
Modifică Setările