Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Telekom anunţă scumpiri de la 1 martie. Ce preţuri va practica operatorul

0
23 Jan 2020 16:57:50
Autor: Elena Deacu
Telekom scumpeşte serviciile de la 1 martie
Telekom scumpeşte serviciile de la 1 martie

Operatorul de telefonie Telekom anunţă că va scumpi o parte din servicii de la 1 martie, din cauza „creşterii costurilor”, „în peisajul economic actual”.

„În contextul creşterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii, precum şi pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom Romania este nevoită să modifice condiţiile de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice şi să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicaţii din portofoliul său. Această modificare este influenţată şi de creşterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, arată un comunicat transmis de companie.

Astfel, pentru clienţii rezidenţiali, începând cu data de 1 martie 2020, preţul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV şi voce) şi pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus). Compania susţine că toţi clienţii rezidenţiali vor fi informaţi cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât şi prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat.

Această ajustare nu se aplică preţurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania.

Totodată, clienţii companii vor fi informaţi prin intermediul notificărilor scrise de schimbări aferente contractelor de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice încheiate cu Telekom Romania.

„Telekom România mulţumeşte clienţilor pentru cele aproape opt milioane de contracte retail şi corporate, pentru înţelegerea constrângerilor macroeconomice şi de afaceri care au condus la această decizie. Suntem încrezători că nivelul de calitate a serviciilor furnizate va compensa această ajustare de preţuri”, afirmă reprezentanţii operatorului.

Anul trecut, Telekom a scumpit serviciile de două ori. Din aprilie 2019, compania a majorat preţurile fiecărui serviciu fix cu 0,42 euro/serviciu. În noiembrie, Telekom a majorat din nou tarifele pentru toate segmentele de servicii pe care le oferă. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii