articolul anterior articolul urmator

Teodorovici recunoaşte că Direcţia Antifraudă a lucrat la comanda SRI

4
14 Mar 2019 07:51:44
Autor: Afrodita Cicovschi

4 Comentarii

anatol hurmuz
14.03.2019, 08:28:09

Teodorovici a reusit sa puna Romania alaturi de terorismul international. Dupa votul sau izolat,la tema Paradisurilor Fiscale, dat in numele guvernului Dancila, care este al PSD, nu al Romaniei, tara s-a ales cu tinicheaua cardasiei cu statele care suporta terorismul de coada. Este foarte grav, acest blam a adus tara in colimatorul celor mai drastice institutii si structuri internationale, care combat terorismul. PSD a adus Romania in randul statelor de risc, stat complice al teroristilor.

0 (4 voturi)
mircea miricioiu
14.03.2019, 11:17:57

nimic din startegia psdului, nimic din gandirea nebuloasa a urinaldului nu are legatura cu interesele statului roman. protejarea paradisurilor fiscale de catre acest individ nu este o surpriza. toata gasca avand interese in acest domeniu. la fel si cu urmarirea marilor furturi prin intermediul angajatilor cu functii din anaf, furturi care frizeaza siguranta statului. urinaldo, voi sunteti statul paralel. voi care pervertiti si manipulati. tu insuti esti un produs perfect al sistemului care habar nu are de ce inseamna sa fie in slujba statului. tu, voi sunteti ce cei pot fi incadrati la categoria "sugetari"

+1 (5 voturi)
Realist
14.03.2019, 11:31:24

Mai nene, prin lege, SRI se ocupa inclusiv de amenintari economice la adresa statului !! Pt. a fundamenta manipularea politica cu teoria "statului paralel, SRI este diabolizat (e si usor de facut, avand in vedere experienta Securitatii comuniste) si legat de maini si de picioare - nici sa faca ascultari nu mai are voie, nici sa colaboreze cu procurorii nu mare are voie - nu mai are voie mai nimic ! Si bineinteles ca cei care striga mai tare sunt hotii si banditii - ei nazuie sa fure linistiti, ca "drepturile democratice trebuie respectate", vezi-doamne. Pe de alta parte, SRI-ul trebuie profesionalizat, e de neinchipuit cum isi permiteau ofiteri si directori SRI sa se afiseze in privat cu tot felul de personaje din lumea politica si de afaceri !! Tipic cocalari si lumea a 3-a !

0 (4 voturi)
eu doar constat
14.03.2019, 18:16:15

Sunt total vexat de tonul acestui articol! Adica Teodorovici, actualul ministru de finante, recunoaste, ca un vinovat de aceasta situatie, implicarea SRI in trebuirle ANAF, inceputa din 2013, cand era ministru finantelor Daniel Chitoiu. Nici Daniel Chitoiu si nici macar prim-ministrul de atunci, Victor Ponta, deja dovedit om al securitatii post decembriste, nu sunt vinovati, ci Teodorovici, care a recunoscut. Adica s-a autodemascat. Asa cum striga nesimtit Petre Roman in ianuarie 1990 din fata sediilor PNL si PNT : S-au autodemascat! De fapt, (Afrodito sa nu minti, ca albina n-are dinti!), Teodorovici a dat publicitatii o situatie existenta dinainte de a deveni el ministru, pe care nu o poate inlatura (din ce motive nu se arata) decat prin autodesfiintare, urmare incetarii detasarii SRI-stilor la ANAF. Si care, cel putin asa inteleg eu (altii pot intelege dupa cat ii duce capul) nu-i convine, altfel nu cred ca o facea publica.

-1 (1 vot)