Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Teodorovici: La sfârşitul anului închidem procesul de modificare a Codului Fiscal

0
16 May 2018 11:27:50
Autor: Elena Deacu

În acest an, procesul de modificare a Codului Fiscal şi a Codului de Procedură fiscală va fi închis, a declarat miercuri ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici.

„Suntem obligaţi ca prin toate măsurile pe care ministrul le propune Guvernului si fie doar măsuri care să sprijine mediul de afaceri. În sensul că să fie doar măsuri simplu de înţeles, de aplicat, de controlat, un cadru legislativ care priveşte atât zona de fiscalitate, cât şi restul de acte normative care produc efecte în zona economică, să propună scheme de sprijin, măsuri de a impulsiona mediul de afaceri”, a spus el.

„Vizavi de cadrul legislativ, pentru că au fost aduse foarte multe modificări Codului Fiscal şi Codului de Procedură fiscală am convenit că împreună cu doamna prim-ministru că în acest an închidem acest proces”, a menţionat Teodorovici.

El a precizat că va fi un proces de consultare cu mediul de afaceri astfel încât, de la 1 ianuarie 2019, Codul Fiscal şi Codul de Procedură fiscală să fie agreate şi împreună modificate astfel încât să nu mai fie necesară o altă modificare. „Sper la o modificare de substanţă, de fond, de calitate, astfel încât să fie ceea ce mediul economic din România doreşte să se aplice”, a spus el.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii