Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Un mare retailer se alătură campaniei pentru construcţia de autostrăzi pe 15 martie. Cei peste 800 de angajaţi întrerup activitatea timp de 15 minute

4
11 Mar 2019 15:48:54
Autor: Elena Deacu

Un retailer de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, cu peste 800 de angajaţi în România, se alătură mişcării care sprijină construcţia de autostrăzi, demarată de omul de afaceri Ştefan Mandachi, cel care a construit din fonduri proprii primul metru de autostradă din Moldova.

În data de 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute, toţi cei peste 800 de angajaţi din cele 73 de magazine din ţară ale retailerului scandinav JYSK România îşi vor întrerupe activitatea.

„Existenţa autostrăzilor care să lege oraşe cheie ale ţării, precum şi ţara noastră de restul Europei, este o chestiune din ce în ce mai stringentă. Pentru un retailer, autostrăzile înseamnă un timp de livrare mai scurt, costuri de transport mai mici, un impact mai mic asupra mediului şi drumuri făcute în siguranţă. Atunci când toate regiunile ţării vor fi conectate prin autostrăzi, clienţii noştri îşi vor primi produsele mai repede, cu un cost de livrare mai mic. Credem că fiecare persoană care locuieşte în România este afectată, într-un fel sau altul, de faptul că nu avem autostrăzi, fie că pleacă în vacanţă cu maşina şi petrece pe drum mult mai multe ore decât este necesar, fie că aşteaptă un colet care trebuie livrat din alt capăt al ţării sau pur şi simplu plăteşte mai mult pe un produs, pentru că preţul de la raft reflectă şi preţul transportului”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria.

JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent 73 de magazine şi are peste 800 de angajaţi în oraşe precum Bucureşti, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgovişte, Constanţa, Cluj, Deva, Galaţi, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Piteşti, Mediaş, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoşani, Focşani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamţ, Roman, Curtea de Argeş, Bistriţa, Hunedoara, Balş. Săptămâna aceasta, compania va inaugura cel de-al 73-lea magazin din ţară în Orăştie.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

m lupascu
11.03.2019, 16:21:02

- sustin campania

Ciprian Ch
11.03.2019, 16:48:08

Sa fim cata frunza cata iarba! Sa inteleaga ( sau barem sa vada ) si cei din fruntea tarii. Oricum nu ii va interesa. Dar barem sa nu ne ia chiar (ATAT) de prosti.

+1 (1 vot)
Un cititor
11.03.2019, 18:08:03

Salutam !

+1 (1 vot)
Mosses Klaus
11.03.2019, 22:07:06

Ma surprinde placut atitudinea Jysk fata de acest protest . Felicitari !