Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Un nou serviciu de car sharing s-a lansat în Bucureşti

1
28 Feb 2020 15:04:03
Autor: Elena Deacu

O echipă locală de antreprenori, finanţată de Neogen Capital, a lansat CityLink, un nou serviciu de e-car sharing, cu o flotă de 150 de automobile Toyota Yaris şi Toyota Corolla, disponibile în Bucureşti, toate cu propulsie hibridă şi cutie de viteze automată.

În plus, fiecare automobil din flota CityLink are disponibil un scaun auto pentru copii, de tip înălţător.

Preţul începe de la 0,6 lei/minut plus 0,8 lei/km (în funcţie de tipul automobilului), cu un maxim zilnic de 140 de lei. În plus, prin intermediu opţiunii „Park & Keep”, CityLink permite şi rezervări de lungă durată, până la mai multe zile consecutiv, în funcţie de nevoile utilizatorului.

Şi pentru că parcarea este unul dintre factorii de stres cel mai des menţionat de către şoferii din Capitală, toţi utilizatorii automobilelor CityLink beneficiază de parcare gratuită în toate parcările din Bucureşti administrate de municipalitate, indiferent de timpul de staţionare.

„Oraşele inteligente au nevoie de mobilitate inteligentă, iar serviciile de tip car sharing contribuie la eliminarea barierelor esenţiale din traficul Capitalei şi al întregii ţări – dependenţa de disponibilitatea altui şofer. În plus, prin utilizarea unor maşini hybrid contribuim activ şi la reducerea poluării”, declară Igor Grosu, CEO CityLink.

Serviciul CityLink este accesibil printr-o aplicaţie mobilă dedicată, atât pentru utilizatorii de smarphone Android, cât şi pentru utilizatorii cu terminale IOS. Plata are loc automat, exclusiv prin intermediul aplicaţiei mobile.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Vasile Preda
28.02.2020, 15:15:13

Am incercat sa iau o masina de la ei. Durere mare de cap. Am bagat toate datele cardului. Am incarcat la acte si la copii pana am ametit. La final sa-mi spuna ca fotografia selfie nu e buna ca nu respecta nu stiu ce procedura. Sper sa dispara de pe piață așa cum au venit și in locul lor sa vina altii mai buni.