Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Asfaltare de mântuială la Vatra Dornei: Ce s-a turnat se îndepărtează cu mâna goală

5
29 May 2019 12:29:59
Autor: Afrodita Cicovschi

Monitorizarea lucrărilor de asfaltare de la Vatra Dornei, indică lucrări de mântuială: asfaltul abia turnat pe o stradă din oraş poate fi ridicat cu mâinile goale.

„Localnicii spun că lucrarea nu va rezista nici măcar câteva luni. Şi experţii le dau dreptate şi spun că drumul, pe care se circulă deja, nu este sigur. Ca să justifice lucrările care au costat milioane de euro, primarul are altă teorie”, scrie observator.tv.
 
„Lucrările sunt predate pe mâini sigure. Iar ceea ce se întâmplă acum este doar o egalizare a asfaltului. Şi un beton, dacă nu îl laşi să se întărească, normal că-l modelezi cum vrei şi cu mâna”, a declarat Ilie Boncheş, primarul oraşului Vatra Dornei.
 
 
Compania Naţională de Drumuri însă, chiar dacă nu este responsabilă de lucrări, spune că asfaltul nu va dura mult timp.
 
Nu este normal ca un asfalt să se desprindă imediat după ce a fost turnat. Bineînţeles că acest gen de lucrare nu reprezintă o siguranţă pentru cei care circulă în zonă”, a spus la rândul său Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.
 
Proiectul de asfaltare a străzilor din Vatra Dornei are o valoare de 3,2 milioane de euro, bani proveniţi din fonduri europene.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Dr. Liviu Nicolae
29.05.2019, 13:21:28

Unde sunt toate comentariile? Toti ceream sa fie saltat acest infractor de primar. La fel ca Dragnea. Sau e de la pdlisti si atunci nu se aplica aceeasi regula ca la psdisti?

+2 (2 voturi)
OmTacut
29.05.2019, 14:12:05

O alta lovitura de "succes" a corupției endemice din Romania.

+1 (1 vot)
Nicu Wiznitz
29.05.2019, 14:33:41

Oare primarul o fi de-al lui Flutur, sharpele cu ochelari care-a reusit sa cocotzeze ditamai groapa de gunoi la 1100 m, la pasul Mestecanis, stricand un munte si toata regiunea superba din jur?

Dr. Liviu Nicolae
29.05.2019, 20:10:26

Garantat e omu baronului Flutur. El l-a pus. Diferenta de bani merge la pdlisti. Prostii sa voteze. Atat au dreptul, ca Flutur e nemuritor. Ca si prostia sucevenilor care il voteaza.

+1 (1 vot)
Dan Petrescu
29.05.2019, 16:08:51

Nu este o lucrare de mîntuială, ea este la standarde firești pentru o țară populată cu babuini pe care nu îi interesează pe ce și cum se duc munții de bani luați din buzunarele lor. Aceste standarde se practica peste tot în România de 30 de ani, de ce să mai avem mirări....

+1 (1 vot)