articolul anterior articolul urmator

VIDEO Iulian Iancu, PSD: Americanii i-au arătat lui Ceauşescu în 1973 gazele din Marea Neagră

5
11 Jul 2018 16:57:42
Autor: Afrodita Cicovschi

5 Comentarii

m lupascu
11.07.2018, 19:38:00

- a scapat de puscarie crecnea criminalu

-1 (1 vot)
M Costi
12.07.2018, 05:50:10

Povesti , bancuri si istorii cu Ceausescu , rusii si americanii au fost si sunt permanent inventate , mai dificil este sa demonstrezi baza reala ! Pana acum n-a mai relatat nici un fost colaborator apropiat al lui Ceausescu o astfel de intamplare , care sa se fi petrecut in SUA , cu "...o anumită încăpere şi focalizează din satelit casa lui de la Scorniceşti şi îi demonstrează prima dată că văd tot ce se întâmplă în spaţiul aerian şi întâmplător în ziua respectivă ..." ! Iar Ceausescu nu mergea singur in vizitele externe, nici chiar in SUA. Daca ar fi atat de simplu cu vizualizarea din satelit a rezervelor de gaze , petrol , carbune , minereuri etc., marile firme occidentale care au cheltuit miliarde $ cu explorarea subsolului Marii Negre ar fi dat de mult timp verdictul si ar fi facut mari economii . In plus , multi dintre specialistii romani in petrol si gaze din anii '70 care au participat la explorarile din Marea Neagra sunt in viata , ar putea fi intrebati despre munca lor si rezultatele obtinute. Sa nu uitam faptul ca Romania extrage gaze naturale din Marea Neagra de peste 35 de ani , explorarile s-au facut cu platforme de foraj maritim construite in tara si folosind exclusiv specialisti romani. Deasemenea am dubii serioase si privind informatia cu anul 1973 , cand lui Ceausescu i s-ar fi deschis ...mintea ( stiu sigur , am discutat la acele vremuri cu persoane care lucrau pe un astfel de vas de cercetare ), Romania efectua cercetari cu nave specializate in cercetari seismice , in Marea Neagra , inca de la sfarsitul anilor '60 ! Am cunoscut personal , intr-o vizita la Galati , fiind in casa unor rude ale mele , un marinar care lucra pe o nava de cercetari seismice in Marea Neagra . Mi s-a parut interesant , tanar fiind , relatarea acestuia despre faptul ca cercetarea fundului Marii Negre se facea prin detonarea controlata a unor incarcaturri explozive iar aparatura de la bordul navei masura undele de soc rezultate. Un alt element ce i s-a parut interesant , la acea vreme , era ca marinarul respectiv lucra 6 luni pe mare , apoi era liber alte 6 luni.

+1 (1 vot)
Vio Ridix
12.07.2018, 08:48:32

Ceea ce spune marele expert in energie sunt povesti halucinante care prind doar la prosti. Cu ceva timp in urma fostul ministru al apararii IOAN MIRCEA PASCU afirma ca rusii au trimis ploaia la noi ca sa poata fi vreme frumoasa la Cupa Mondiala. Intelegeti ce oameni conduc tara asta?!!!!Mai lipseste baba Vanga , dar de fapt ea este deja in guvern si o cheama Viorica.Soc si groaza!

+2 (2 voturi)
geek-a-contra
12.07.2018, 09:13:48

ihi... si in '68 Ro a pirlit, la prut, tancuri rusesti cu laseru' lu' coanda.... mituri urban-patriotarde la care, se vedea treaba, pun botu' inclusiv oameni care, sub o forma sau alta, decid soarta unei tari.

+2 (2 voturi)
Tăunu
12.07.2018, 12:09:54

Va să zică pe Ceauşescu îl plimbă cu caleaşca Regina Marii Britanii, Nixon este primul preşedinte american care face o vizită de stat într-o ţară socialistă, România condusă de Ceauşescu, ba americanii îi arat şi imagini f preţioase prin satelit.În schimb, complotiştii îl asasinează la zidul Târgoviştii !