articolul anterior articolul urmator

Vodafone cumpără UPC România, printr-o tranzacţie pan-europeană de 18,4 miliarde de euro

4
9 May 2018 10:09:26
Autor: Elena Deacu

4 Comentarii

Vlas Alexandru
9.05.2018, 11:59:14

UPC este cel mai bun exemplu al esecului. S-au vrut investii nemtesti, la preturi nemtesti... dar s-au lovit de RDS, care au investit simplu (adica retea ieftina si extrem de bine pusa la punct) si eficient. Practic, la acest capitol, noi, romanii, suntem cei mai buni, fara nici un fel de ironie. Vodafone ar trebui sa curete actuala conducere UPC, care suge bani in interes propriu, si sa o inlocuiasca cu profesionisti. De asemenea, reteaua UPC trebuie configurata de la zero. Daca tu, in 2018, inca mai faci instalari pe modem/cablu coaxial... care necesita o retea muuuult mai costisitoare decat cea a rivalilor, atunci la ce mai investesti? Inseamna ca ori esti prost, ori ai fost pacalit... deci, prin eliminare, da: esti prost!!!

0 (2 voturi)
John alxzq
9.05.2018, 16:40:36

în general habar nu ai ce vorbești (scrii)! cum dracu să fie mai scumpă o rețea de cablu coaxial deja existentă decât o rețea pe fibră optică care trebuie trasă din nou și care oricum e mai scumpă?!

-1 (1 vot)
Voluntat Solis
9.05.2018, 17:21:34

Sunt romanii cei mai buni pe naiba. Peste 10ani Romania o sa ramana cu 1Gbit in medie, in timp ce restul Europei occidentale vor avea in medie 10Gbits. Romania are acum un internet rapid, doar pentru ca: - a intrat in lumea broadband mult mai tarziu decat multe alte tari europeni, si a trecut direct pe fibra, in timp ce alte tari inca mai erau pe cupru - nu se respecta nici un fel de plan urbanistic, sunt pline orasele din Romania cu stalpuri pe care se balanganesc km intregi de cablaraie neagra, urata Tarile occidentale au vreo 3-5 ani de cand au inceput sa treaca masiv pe fibra, cu singura diferenta ca ei nu isi uratesc orasele in stilul balcanico-rrom din Romania. Se lauda Romania cu internet rapid, fara sa vorbeasca insa de faptul ca broadbandulin Romania este accesibil la doar 60% din populatie, in timp ce in Suedia de exemplu, este in jur de 90% din populatie.

+1 (1 vot)
Stan Toma
10.05.2018, 06:37:51

Am fost odată client Vodafone preluat Connex . Servicii scumpe si proaste ( internet) Acum o sa ii reevaluez sa vedem .