3.308 elevi din ţară sunt afectaţi de suspendarea cursurilor din cauza gripei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspendarea parţială sau integrală a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din ţară din cauza gripei afectează, în prezent, 3.308 elevi, a informat, miercuri, Ministerul Educaţiei şi Cercetării, subliniind că această cifră nu reprezintă numărul copiilor bolnavi.

Astfel, în Bucureşti sunt 47 unităţi închise parţial; în judeţul Brăila - o unitate închisă parţial; în judeţul Sibiu - o unitate închisă integral; în judeţul Suceava - două unităţi închise parţial; în judeţul Tulcea - o unitate închisă parţial; în Călăraşi - o unitate închisă parţial; în judeţul Giurgiu - o unitate închisă parţial, iar în Ilfov - o unitate închisă parţial şi una închisă integral, a mai comunicat Ministerul Educaţiei şi Cercetării. 

Reamintim că numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la nouă, a anunţat, miercuri, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Ultima persoană care a murit de gripă este un copil de 11 luni din judeţul Vaslui, având condiţii medicale preexistente, fiind nevaccinat antigripal, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite