articolul anterior articolul urmator

Încă o aberaţie a actualei guvernări. Învăţământul românesc, pe „persoana fizică“, Ecaterina Andronescu

18
17 May 2019 09:42:46
Ştefan Vlaston

18 Comentarii

Vanatorul/d.c.
17.05.2019, 11:04:43

Dom Vlaston, ca dupa decembrie 1989 Abramburica a distrus si ce mai aveau bun de pe timpul lui Ceaușecu invatamantul si educatia (si mai aveau) toata lumea stie ..! Ghinion..! Noroc insa ca asa dupa cum stie toata lumea din cimitir, dupa gropar vine mortul, adica noroc ca natia română a fost blagoslovita cu presedintia unui om providential ca dl. Klovnis Wernarel Iohănel zis si ”Sclipitorul” care, fiind adeptul lucrurilor executate cu cap de neamt si cu viteza melcului turbat, a fericit Patria si Poporul cu un Proiect de Țară care va face din romanul bronzat si babuinizat de azi, super-blondul inteligent si educat al spatiului carpato-mioritico de maine, aleluia..! Insa stim cu totii ca si invidia e mare, si de aceea sefii de state si de guverne din Europa, Asia, America si din toata galaxia de fapt, au cazut intr-o depresie atat de profunda incat erau sa puna de un harakiri la nivel planetar, atunci cand Parintele natiunii nostre analfabeta functinal, a facut cunoscut lumii intregi proiect de țară denumit „România Educată”.. Nici n-a mai contat ca proiectul e uimitor de..desertic, de-o admirabila banalitate adormitoare..! Continutul, niste bleableaisme generaliste, fară bugetare, fară etape de implementare si fara responsabili pentru dezvoltare, deci fara aplicabilitate, a luat maul la toti, fie si numai prin faptul ca spre deosebire de Abramburica care a demolat, maretul presedinte al lucrurilor bine facute nici n-a demolat, dar nici n-a construit nimic, fiind apreciat de toata lumea faptul ca cele 6 case ale lui au fost cumparate cu bani in mana, bani obtinut legal, din..meditatii, ca doar nu din inchirierea unor spatii in posesia carora intrase prin frauda, mai precis prin fals in declaratii, fals in inscrisuri publice si uz de fals..! Chestie de educatie, ce naiba..!

-1 (1 vot)
Vanatorul/d.c.
17.05.2019, 11:11:10

”Ceaușescu”, ”functional”, ”proiectul de țară”

Andrei Ripcescu
17.05.2019, 12:22:51

Nu înțeleg de ce PSD nu a lăsat-o să plece la securiștii lui Ponta, nu pierdea nimic ci din contră. E un preț prea mare pentru partid. Chiar e depășită și foarte slabă distinsa ministru.

-1 (1 vot)
Vanatorul/d.c.
17.05.2019, 12:48:41

Andrei Ripcescu Ecaterina Andronescu numai aparent e ”abramburică”. Si pentru ca are ”scoala” destula, ii iese de minune cand o face pe ”nevinovata” sau ..”plăpând”. In realiate insa e destul de ”aplicata” si ..potentă, pentru are ” caracatița” ei de relatii in PSD si in invatamantul superior si nu numai superior..! Pe unii ”i-a facut oameni” (inclusiv cu fonduri europene), pe altii i-a ”rezolvat” pe alte directii.. Mafiile din invatamantul superior sunt sunt printre cele mai..solidare si mai bine ”inchegate”, si tocmai de aceea greu de ..destructurat. A incercat ministrul Funeriu, a intrat puternic in ele, dar n-a avut timp destul sa termine..! Insa, cine stie..? Roata se poate intoarce mai tarziu, iar domnul Vlaston, un om care cunoaste foarte bine hibele si ..”relatiile nesanatoase” din sistem, va fi recompensat pentru eforturile dumeanelui publicistice cu functia de ministru al Educatiei si Invatamantului, si atunci ii va lua cu siguranta ”la puricat” pe toti ”șalăii„ din minister si din univeristati, indiferent din care mafii fac parte (rosii pesediste sau galben limberale), caz in care va avea toata sustinerea mea (si nu numai a mea)..!

Casandra II
17.05.2019, 11:59:34

D-le Vlaston, Am o rugaminte: sa scrieti si despre alte probleme, cum ar fi programul ploilor in sezonul de primavara si vara. De ce va rog asta? Fiindca omul cu castravetele, ori ce subiect ati trata, el posteaza acelasi material anti-Johannis. Ma gandesc ca daca veti scrie despre impactul incalzirii globale asupra frecventei ploilor, omul cu castravetele n-ar mai avea motive sa-l atace pe presedintele tarii. Sau, mai stii? P.S. Acum imi explic ce inseamna "d.c" ce apare dupa vanatorul: vanatorul de castraveti Hi hi hi !

+5 (5 voturi)