Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Şcolarizare gratuită la LINK Academy şi BusinessAcademy pentru persoanele cu handicap

0
30 Oct 2019 13:44:56
Autor: ADH

Datorită interesului crescut pentru programele instituţiilor educaţionale LINK Academy şi BusinessAcademy, compania LINK group, din care fac parte aceste instituţii, a decis ca o parte din bursele de şcolarizare gratuită să fie oferite persoanelor cu handicap.

Graţie acestor burse, în valoare de 40000 EUR, pe care LINK group – fondatorul acestor instituţii educaţionale -  le oferă şi anul acesta, 20 de bursieri vor dobândi în anul următor cunoştinţe şi abilităţi practice de programare, design grafic şi web, e-business, antreprenoriat, management de HR, dar şi alte abilităţi care azi sunt foarte bine plătite.

Toţi cei interesaţi se pot înscrie până pe 1 noiembrie 2019, trimiţând o scrisoare motivaţională şi restul documentaţiei necesare la adresa de e-mail scholarship@link-group.eu.

Şansa de a dobândi cunoştinţe moderne şi rentabile

În urma şcolarizării la unul din programele LINK Academy şi BusinessAcademy, bursierii vor putea să frecventeze complet gratuit cursurile unora dintre cei mai cunoscuţi experţi din zilele noastre şi să asimileze abilităţile de IT şi de afaceri aplicative şi căutate, care îi vor ajuta să devină competitivi pe piaţa muncii.

Ca dovadă a cunoştinţelor dobândite, viitorii cursanţi LINK Academy şi BusinessAcademy vor primi certificate recunoscute pe plan internaţional, care le vor aduce un avantaj la angajare în toate domeniile afacerilor moderne.

Participanţii la concurs pot alege oricare dintre programele menţionate din cadrul instituţiilor. Numărul tot mai mare al celor înscrişi arată că predomină interesul pentru asimilarea abilităţilor din IT şi afaceri, fapt care nu este de mirare având în vedere cererea ridicată de cadre de specialitate din aceste domenii.

Educaţie disponibilă tuturor

Bursele companiei LINK group sunt disponibile tuturor persoanelor cu invaliditate indiferent de adresa de domiciliu deoarece, datorită platformei pentru studiu online, cei care primesc bursele vor putea să acceseze online toate materialele necesare, atunci când le convine cel mai bine.

Bursele se oferă pe teritoriul a patru ţări unde există instituţiile educaţionale ale companiei LINK group: România, Moldova, Serbia şi Bosnia şi Herţegovina. Valoarea totală a burselor internaţionale este de 40000 EUR, dintre care în România şi Moldova vor fi alocate şase burse de şcolarizare.

Vă reamintim încă o dată: concursul pentru burse este deschis până pe 1 noiembrie, iar toate informaţiile şi condiţiile privind modul de înscriere se află aici.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii