Şcoală

articolul anterior articolul urmator

British School of Bucharest se adaptează şi organizează în premieră Virtual Open Day

0
28 May 2020 14:12:54
Autor: ADH

British School of Bucharest (BSB) lansează BSB Virtual Open Day prin care îşi propune să se adapteze contextului actual şi să ofere părinţilor şi potenţialilor elevi o nouă modalitate de a vizita campusul BSB şi de a se întâlni cu directorii şcolii prin mijloace virtuale.

Campusul BSB rămâne închis din cauza situaţiei naţionale, dar şcoala va organiza prima sesiune a BSB Virtual Open Day pe 20 iunie 2020, începând cu ora 10.00.

În anii precedenţi, oricine putea vizita campusul BSB înainte de a decide să se înscrie, dar acum, această parte a procesului de admitere va fi online, oferindu-le părinţilor posibilitatea să descopere ceea ce reprezintă British School of Bucharest, de la facilităţi la oferta educaţională şi, în acelaşi timp, să rămână în siguranţă, respectând noile reguli de protecţie şi distanţare socială.

Abordarea British School of Bucharest din ultimii ani se dovedeşte valoroasă în contextul internaţional actual. BSB îi ajută pe elevii săi în dezvoltarea abilităţilor de alfabetizare digitală necesare pentru a interacţiona şi evolua în lumea de astăzi, dar şi creează mijloace digitale prin care părinţii din comunitatea internaţională pot intra în contact cu BSB de oriunde.

“Principala prioritate a British School of Bucharest în cadrul comunităţii este de a păstra elevii şi părinţii în siguranţă şi sănătoşi, continunând să oferim educaţie de calitate înaltă chiar şi în această situaţie neobişnuită în care ne aflăm cu toţii. Acesta este motivul pentru care a fost un pas natural să avem BSB Virtual Open Day, o zi a porţilor deschise virtuală, în care să putem prezenta fiecare etapă cheie a strategiei noastre educaţionale într-o manieră flexibilă şi adaptabilă ”, a declarat Philip Walters, Director al British School of Bucharest.

În cadrul acestui eveniment părinţii pot afla mai multe despre angajamentul BSB de a oferi educaţie de calitate, într-o serie de discuţii online şi sesiuni Q&A care sunt special concepute pentru fiecare etapă de studiu, începând cu perioada preşcolară, şcoala primară, secundară şi terminând cu anii de liceu. Echipa de admitere BSB şi directorii şcolii vor răspunde la întrebările părinţilor şi le vor oferi un tur virtual al campusului British School of Bucharest împreună cu informaţii relevante cu privire la programa şcolară britanică şi detalii despre proiectele extraşcolare.

BSB ONLINE OPEN DAY va avea loc pe 20 iunie după cum urmează:

10:00 – 11:30 - Early Years Foundation Stage

12:00 – 13:30 – Primary School

15:00 – 16:30 – Secondary School

Evenimentul online este dedicat părinţilor care îşi doresc să îşi înscrie copiii în anul academic 2021 – 2022. Ei se pot înregistra pentru BSB VIRTUAL OPEN DAY aici: britishschool.ro/open-day până vineri, 19 iunie ora 12 pm.

Despre British School of Bucharest:

British School of Bucharest este o şcoală internaţională privată de top, înfiinţată în anul 2000, ce oferă posibilitatea elevilor, cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, să studieze după curriculum britanic. Unicitatea BSB faţă de oricare altă şcoală din Bucureşti o reprezintă echipa de profesori, toţi vorbitori nativi de limba engleză, cu experienţă în predarea curriculumului britanic.

BSB este singura scoală britanică din România care a fost apreciată cu calificativul ”Excelent” pentru calitatea procesului de învăţare şi a rezultatelor elevilor, dar şi pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor, de către Inspectoratul Şcolilor Independente din Marea Britanie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii