Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Campanie: Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015

0
1 Apr 2015 20:50:28
Autor: Ioana Nicolescu
Profesoara Ecaterina Stanca va susţine prima lecţie din cadrul campaniei    FOTO: Eduard Enea/Adevărul
Profesoara Ecaterina Stanca va susţine prima lecţie din cadrul campaniei    FOTO: Eduard Enea/Adevărul

Profesori de la licee de top din Bucureşti vor preda lecţii video pentru elevi, la Adevărul Live, în cadrul campaniei "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015".

Adevărul.ro vine în ajutorul elevilor din clasele terminale de la gimnaziu şi liceu, pentru ca aceştia să promoveze cu note cât mai mari, examenele naţionale din vară. Astfel, în perioada 6 aprilie - 15 mai, elevii pot urmări în direct, la Adevărul Live, lecţiile video în care profesori de la licee de top din Bucureşti le vor arăta cum se rezolvă modele de subiecte de examen pentru BAC şi Capacitate.

Lecţiile video vor rămâne pe site-ul adevarul.ro, putând fi accesate oricând în secţiunea Educaţie. Pe lângă lecţiile care vor acoperi toate disciplinele la care se susţin probe de examen, în cadrul campaniei "Adevărul de meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" vom avea şi lecţii de consiliere şi de orientare profesională.

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" începe cu lecţiile pentru Evaluarea Naţională, care vor avea loc în perioada 6-9 martie. Astfel, luni şi marţi, profesoarele Ecaterina Stanca de la Colegiul naţional "Tudor Vianu" şi Corina Buzoianu de la Colegiul Naţional Spiru Haret" vor susţine lecţiile video la Română, unde vor rezolva în direct subiecte de examen. În continuare, miercuri şi joi, profesorii Alexandru Constantinescu de la Colegiul Naţional "Spiru haret" şi Anca Davidescu de la "Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" vor preda lecţiile video de la matematică.

Campania continuă în vacanţa de primăvară cu primele lecţii video pentru Bacalaureat, la Limba şi Literatura Română, atât pentru examenele scrise, cât şi pentru examenul oral de Română.


SUBIECTE Evaluare naţională 2015: Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Română

Evaluare Naţională 2015. Adevărul.ro a publicat subiectele de la simularea probei de Limba Română, iar profesoara Ecaterina Stanca, de la Colegiul Naţional „Tudor Vianu”, a rezolvat în direct, la Adevărul Live, subiectele primite de elevii de clasa a VIII-a la simularea Evaluării Naţionale.

SUBIECTE Evaluare Naţională 2015: Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Matematică, la Adevărul Live

Evaluare Naţională 2015. Marţi, la Adevărul live, profesoara Anca Davidescu de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” a rezolvat în direct subiectele de la Matematică, primite de elevi la simularea Evaluării Naţionale. Adevărul.ro a publicat subiectele de la Mate.

SUBIECTE BAC 2015 Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Română

Subiectele primite la simularea examenului de Bacalaureat 2015  şi baremele de corectare au fost publicate pe adevarul.ro. La Adevărul Live, profesoara Iulia Pop de la Colegiul Naţional „Sf. Sava" din Capitală a rezolvat, în direct, subiectele primite de elevii de clasele a XI-a şi a XII-a la simularea probei de Limba şi Literatura Română.

SUBIECTE BAC 2015 VIDEO Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Matematică

„Adevărul“ a publicat subiectele primite de elevi la simularea probei de matematică. Profesorul Costel Chiteş de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu“ din Capitală a rezolvat, în direct, la Adevărul Live subiectele primite de elevii de clasele a XI-a şi a XII-a la simularea probei de Matematică.

SUBIECTE BAC 2015 VIDEO Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Istorie

„Adevărul“ a publicat subiectele primite de elevi la simularea probei de Istorie. La Adevărul LIVE, începând cu ora 14.00, profesorul Corneliu Riegler de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc“ a rezolvat, la Adevărul Live, subiectele primite de elevii din clasele a XI-a şi a XII-a la simularea probei de Istorie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările