Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Cum a reacţionat Ecaterina Andronescu la melodia în care este ironizată de liceeni

0
19 Jul 2019 08:16:02
Autor: Dana Mischie
Ecaterina Andronescu nu a comentat mesajul cântecului făcut de liceeni şi profesorul lor         FOTO: gov.ro
Ecaterina Andronescu nu a comentat mesajul cântecului făcut de liceeni şi profesorul lor         FOTO: gov.ro

După ce un grup de elevi de la Liceul Teoretic „Ion Neculce“ din Târgu Frumos a realizat un videoclip despre situaţia educaţiei din România, pornind de la o declaraţie greşit formulată a ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, aceasta a răspuns, scuzându-se.

Intitulat „Iluzii pierdute“, videoclipul liceenilor din Târgu Frumos în care este deplânsă situaţia din sistemul de învăţământ românesc, începe cu o declaraţie rostită de ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu, la TVR 1, în perioada Bacalaureatului. „Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă”.

Întrebată cum comentează videoclipul, care a ajuns astăzi la peste 20.000 de vizualizări, Ecaterina Andronescu a ales să ignore mesajul, alegând să se scuze pentru greşelile de exprimare pe care le face. 

„Dumneavoastră puneţi întotdeauna întrebări, şi când omul este cu gândul în altă parte, şi când nu este cu gândul în altă parte şi, de multe ori, până îţi revii...Eu nu cred că mă puteţi acuza că nu ştiu să vorbesc sau că sunt din categoria celor care n-au învăţat la şcoală. Am avut profesori foarte buni la limba română. Dar orice om este supus şi erorilor”, a declarat Ecaterina Andronescu, citată de Digi24

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările