articolul anterior articolul urmator

Ecaterina Andronescu se consideră trimisa lui Dumnezeu pentru reforma educaţiei din România

53
4 Jan 2019 08:43:27
Ştefan Vlaston
Ecaterina Andronescu FOTO Mediafax
Ecaterina Andronescu FOTO Mediafax

53 Comentarii

Vanatorul/d.c.
4.01.2019, 09:04:10

”Ecaterina Andronescu se consideră trimisa lui Dumnezeu pentru reforma educaţiei din România” Serios..? Pfiiuuu..! Si cand te gandesti ca Dumnezeu nu are nicio legatura re-plantarea lui Kati Andronescu (Katiușa pentru intimi) la Invățământ..! Sigur ca da, asta daca nu-i considerati Dumnezei (asa cum ni-i prezinta randasii lor mediatici si digitali) pe Liviu Dragnea , care a propus-o, si Klaunus Iohannis, care a numit-o pe functie prin decret, ”din prima”, fara niciun moft, nimic..!

-11 (17 voturi)
Casandra II
4.01.2019, 10:11:58

D-le prof. Vlaston, Chiar sunteti rautacios.Dn-a Abramburica vrea sa ramana in cartile de istorie prin harababura creata in mod intentionat. Intotdeauna cand a ajuns in postul de ministru al educatiei, primul lucru a fost sa dea de pamant cu legea in vigoare si sa puna in locul acesteia o lege care sa-i poarte numele. D-na Caty Abramburica este, in mod sigur, invidioasa pe Murphy care, fi vorba intre noi, n-a avut nici pregatirea academica a tovarasiei sale, nici functiile detinute in parlament sau in invatamant si tot a ramas in constiinta noastra prin multimea de legi care-i poarta numele. Si aici as vrea sa incep cu inceputul. Daca exista cumva posibilitatea de a gresi, d-na Abramburica sigur o va face si va crea un haos si mai mare. Aceasta lege a fost descoperita de inginerul Murphy pe cand lucra ca inginer proiectant. Si fiindca situatia dezastruoasa a invatamantului nu dureaza de ieri sau de azi, ar trebui sa recunoastem ca aici se poate aplica si legea lui Finagle: "daca ceva poate sa mearga prost, atunci prost va merge". Asta inseamna ca toata zbaterea Abramburicii pe la tv este apa de ploaie(pardon, ninsoare ca suntem in ianuarie). Si, apropo, de planurile de "revigorare" ale invatamantului,pe care le tot cotcodaceste madam Abramburica, va atrag atentia ca se incadreaza in urmatoarea lege: : "Daca nu poti uimi lumea cu inteligenta ta, zapaceste-i pe toti cu tampeniile tale" Si toate "ideile" expuse pna acum de madam pentru redresarea situatiei sunt niste aiureli. Concluzia: Ce parea ca incepe bine(inlocuirea lui Pamblica) s-a terminat prost(reinstalarea abramburicai la butoanele educatiei). Si ce incepu prost(insistenta pe promovarea unei legi care sa-i poarte numele), se va sfarsi si mai prost(haosul va fi de nedescris, de neinlaturat).

+10 (10 voturi)
Stancu Dan
4.01.2019, 11:44:51

In traducere : "mi-a dat bossu' ala mare zis si dracnea mana libera sa fac ce vrea muschii mei". Da' pen' ca fraierii tre' manipulati atunci se inlocuieste in fraza expresia "dracnea boss" cu "dumnezeu" si "mana libera sa fac ce vrea muschii mei" cu "puterea de a aduce ceva in plus in invatamant"

+6 (6 voturi)
s Geo
4.01.2019, 12:12:25

Si care e noutatea domnule ziarist? Ea este intr-adevar trimisa lui Dumnezeu (aka Dragnea), iar astia 40% analfabeti functional sunt pepiniera PSDului, precum bine stim; dak mai adaugam si parintii lor intr-o proportie de vreo 70 - 80%, vom putea demonstra/clarifica cine conduce tara asta si mai ales de ce (astia si nu altii)?? In aceste conditii, mie mi se pare f logica realitatea asta. Oameni buni, pt a schimba ceva, incarcati-va cu mai mult spirit civic (si iesiti la vot de exemplu)!! La Multi Ani tuturor!

+6 (6 voturi)
Culi
4.01.2019, 12:29:02

Nu stimata Dna, daca este asa inseamna ca d-zeu a trimis o persoana mai putin pregatita pt postul de ministru. De fiecare data ministru a schimbat ceva si uite asa sunt acum oficial peste 300 000 analfabeti si tot pe atat semi. Ati mai fost de trei ori si ce-ati facut??? ps Voi politicienii de astazi vorbiti foarte mult de d-zeu ,biserica fiindca ele (bisericile)va aduc multe voturi.

+8 (8 voturi)