articolul anterior articolul urmator

Elevii din Bucureşti îi cer primarului Sectorului 4 să aprobe burse şcolare pentru cei cu medii peste 8,50. Ce sume solicită copiii

4
9 May 2019 18:12:46
Autor: Simona Chirciu
FOTO: vivafm.ro
FOTO: vivafm.ro

4 Comentarii

Tzatzaridis Nicolaos
9.05.2019, 20:18:52

Ce vreti voi? Burse pentru medii de 8,50? In sectorul 4? Pai la Scoala 79 daca vre-un profesor indrazneste sa dea note mai mici de 9 vin parintii imediat cu reclamatii la director. Daca nici directorul nu o rezolva merg direct la Inspectorat de unde se trimite comisie care "revizuieste" nota desigur la 10 si mai rar la 9 astfel ca profesorul primeste una peste ochi. Nu asa faceti domnule si doamna COHEN cand copilul dvs ia note proaste?

Tzatzaridis Nicolaos
9.05.2019, 20:19:48

Sa se taie in totalitate bursele ptr ca nu-s pe merit!

Markus Roman
12.05.2019, 22:34:22

Dati-le bhai prostilor, ca sa aiba motiv ptr ce sa strige ,,Jos PSD".

Arsene Lupin
13.05.2019, 15:06:25

Dincolo de situatia de pile relatii ,pe care nu o discut ,consider si argumentez ,ca burse ar trebui date tuturor celor scolarizati .Vorbesc serios. 1.Deoarece invatamantul primar este obligatoriu ,deoarece munca obligatorie si neplatita este sclavie ,si deoarece elevii practic muncesc chiar mai mult decat unii adulti ,trebuiesc pur si simplu salarizati ,deci investit in ei si implicit in viitorul tarii.Dar desigur ,gestionarea banilor va trebui facuta cu acceptul parintilor ,pentru a evita unele tentatii incorecte. 2.Salarizarea unui adult nu acopera nici macar nevoile sale ,necum nevoile copiilor sau familiei.Data fiind aceasta situatie ,este obligatorie salarizarea si a copiilor ,separat. 3.Pentru activitati intelectuale trebuie surse bune ,carti samd ,care se pot obtine legal doar pe bani. La fel ,pentru practicarea unor sporturi ori activitati recreative de catre elevi ,sunt necesari bani. In concluzie ,in loc sa investim in muncitori straini (scl) ,mai bine investim in elevi si intr-o salarizare macar minimala a adultilor.Asa ar fi corect (cine mai crede ca exista cinste si corectitudine in lume). Desigur ,asa cum se pune problema unei salarizari de merit la adulti ,asa trebuie sa fie si in cazul elevilor. Totusi ca sa iei 10 pe linie trebuie sa fii ori pilos ,ori papagal ,practic acest lucru nu se poate ,cu asa zisii profesori obiectivi.Pana cand un punct de vedere diferit de concluziile de manual va fi inteles de profesori si notat ca atare... Asta este . Imi asum tot ceea ce am scris. Toate bune!