Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Gala MERITO 2019: 12 profesori excepţionali vor fi premiaţi pentru rezultatele lor

0
6 Mar 2019 19:22:36
Autor: Simona Chirciu
Gala MERITO va avea loc în luna martie 2019. FOTO: Arhiva proiectului MERITO
Gala MERITO va avea loc în luna martie 2019. FOTO: Arhiva proiectului MERITO

12 dascăli şi un director din învăţământul preuniversitar vor fi premiaţi în cadrul Galei MERITO pentru rezultatele lor excepţionale în ceea ce priveşte lucrul cu elevii. Gala va avea lor pe 13 martie 2019, după procesul de selecţie care a durat aproape un an.

„Profesorii stau la baza unei educaţii de calitate”, spun realizatorii Galei MERITO, care organizează şi anul acesta un eveniment în cinstea dascălilor dedicaţi elevilor. 

Procesul de selecţie care a fost unul îndelungat s-a realizat după cele peste 400 de recomandări primite din partea elevilor, părinţilor, absolvenţilor şi a comunităţilor locale, din toată ţara.
 
Gala MERITO, ediţia a IV-a, va fi organizată pe 13 martie 2019: 10 profesori, un educator şi un director vor fi premiaţi. Faptul că aceştia „reuşesc să păstreze copiii la şcoală în mediul rural; îşi învaţă elevii robotică; predau fizica prin „magie” sau au elevi olimpici naţional şi internaţional” merită apreciere şi recunoaşterea muncii lor,  arată organizatorii galei. 

Profesorii excepţionali vor fi premiaţi 
 
Procesul de selecţie a durat aproape un an, selecţia finală fiind realizată de către un juriu compus din membri ai comunităţii Romanian Business Leaders (RBL). 
 
„Toţi aceşti profesori au fost documentaţi online, validaţi în comunitatea locală, iar cei selectaţi au fost ulterior intervievaţi de jurnalişti colaboratori, care scriu povestea lor, chiar în această perioadă”, arată organizatorii Galei MERITO. 
 
Numele lor vor fi dezvăluite în prima seară de RBL Summit, când le vor fi recunoscute public şi material performanţele şi li se va arăta aprecierea binemeritată. Premiile constau în burse în valoare de 1.500 de euro, trofeul şi diploma MERITO. 

Gala MERITO se desfăşoară, pentru al doilea an consecutiv, sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările