Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Mesajul ministrului Educaţiei pentru elevi, pe fond sonor de picamere: „A venit şi ziua în care clopoţelul a încetat să mai sune”

1
17 Jun 2019 16:49:54
Autor: Simona Chirciu

Ecaterina Andronescu, a postat, luni, un mesaj video pe pagina de Facebook a Ministerului Educaţiei Naţionale, în care le urează vacanţă plăcută, cu relaxare activă, tuturor elevilor. Mesajul ministrului este înregistrat în zgomote de picamăre astfel că cu greu se desluşeşte ceea ce vrea să le transmită copiilor.

„A venit ziua în care pentru cei mai mulţi dintre elevi şi cele mai multe dintre şcoli clopoţelul a încetat să mai sune”, a spus Andronescu, transmiţând urări şi elevilor care se pregătesc de examene, dar şi profesorilor. 
„Recuperaţi-vă energiile şi forţele, să aveţi putere în septembrie să o luaţi de la capăt”, le-a transmis ministrul Educaţiei dascălilor.
 
„Vă doresc, dragi copii, să vă bucuraţi de aceste zile în care vă aparţine tot timpul. Nu mai sunteţi stresaţi de şcoală, nu mai sunteţi stresaţi de lecţii, nu vă mai spun nici mama nici tata să mergeţi la şcoală şi nu vă mai întreabă nimeni dacă aţi învăţat. Este o perioadă de relaxare şi vă doresc din tot sufletul să vă relaxaţi activ”, a transmis Ecaterina Andronescu elevilor. 

Totodată, aceasta i-a îndemnat să citească o carte sau o poveste pentru că ”fiecare pagină adaugă câte ceva la ceea ce sunteţi voi”.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Popa Razvan
18.06.2019, 00:15:19

Tocmai am asistat la un exercitiu de imagine a tovarasei ministru Andronescu? Sa ma ierte Dumnezeu, dar cand vad fata asta schimonosita si plina de farduri (care sa-i ascunda varsta) am impresia ca ma uit la o mumie inca vie de care Romania trebuie sa scape URGENT! O CATASTROFA si un caracter lipsit de orice urma de decenta: ai ratat, femeie, de patru ori pana acum, du-te acasa si lasa-le o sansa copiilor nostrii, INCOMPETENTO!