Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Mesajul Monicări Anisie în prima zi de şcoală: Copii, fiţi responsabili şi respectaţi toate regulile. Noi, profesorii suntem alături de voi

2
14 Sep 2020 09:36:31
Autor: Iulian Bîrzoi
Monica Anisie FOTO gov.ro
Monica Anisie FOTO gov.ro

Ministrul Educaţiei Monica Anisiei le-a transmis elevilor în prima zi de şcoală să fie responsabili şi să respecte toate regulile de igienă, în timp ce profesorilor le-a mulţumit pentru implicarea din această vară şi pentru „eforturile supraomeneşti atunci când au fost suspendate cursurile”.

„Ne concentrăm pe învăţare, educaţia trebuie să continuie în orice situaţie. Fiţi responsabili, prudenţi, dar fiţi şi implicaţi. Mergem cu toţii la şcoală. E important să mergem cu toţii la şcoală şi să fim alături de profesorii noştri. Copii, fiţi responsabili şi respectaţi toate regulile de prevenire şi combatere a îmbolnăvirilor! Noi, profesorii, suntem alături de voi!”, a transmis Monica Anisie.
 
Aceasta s-a adresat apoi şi profesorilor.
 
„Colegilor mei le urez să aibă un an şcolar cu împliniri, cu implicare şi le mulţumesc tuturor pentru tot ce au făcut în această vară. Au muncit şi în timpul examenelor naţionale, dar au făcut şi eforturi supraomeneşti atunci când au fost suspendate cursurile”, a adăugat ministrul.
 
Aceasta a mai subliniat că în prima zi de şcoală e important ca societatea să dea un mesaj de încredere pentru toţi copii.
 
„Trebuie să ne perfecţionăm, dar eu spun că, începând cu acest an şcolar, lucrurile vor arăta cu totul altfel decât au fost în perioada suspendării cursurilor în starea de urgenţă. Să privim cu încredere şi speranţă şi să-i lăsăm pe copii să se bucure de această primă zi de şcoală. Cred că acum este important să dăm un mesaj de încredere pentru toţi copiii. Toţi acei copii vor avea toate condiţiile să-şi continue învăţarea, ne străduim cât putem de mult să nu aibă de suferit”, a precizat ea, făcând referire la elevii care nu au posibilităţile să facă şcoală online.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Lica Mosu
14.09.2020, 13:41:32

@ Mini...stresa-ta ! Mereu alături sau... Mereu pe-alături ?! Sau în... lături ! (cu accent pe ,,u”!)

+1 (1 vot)
Lica Mosu
14.09.2020, 13:44:02

@ Mony ! ,, ...ne străduim cât putem...” ?! Și noi... la fel !

+1 (1 vot)