Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Ministerul Educaţiei recomandă motivarea absenţelor elevilor care nu au putut ajunge la cursuri din cauza grevei STB

0
24 Jan 2022 17:21:14
Autor: Maria Ţaga

Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar Bucureşti recomandă motivarea absenţelor elevilor care nu au putut ajunge la cursuri joi şi vineri, din cauza grevei STB. De asemenea, cele două instituţii au emis o recomandare pentru organizarea online a cursurilor pentru elevii care nu pot ajunge, dacă criza transportului se prelungeşte.

Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti recomandă conducerilor unităţilor de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti motivarea absenţelor elevilor care, în urma grevei angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti din zilele de 20 şi 21 ianuarie 2022, nu au putut participa la cursuri. 

„De asemenea, se recomandă conducerilor unităţilor de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti identificarea de soluţii astfel încât, în cazul prelungirii grevei angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti, elevii care nu pot ajunge în unităţile de învăţământ să desfăşoare activitatea didactică online”, a mai transmis Ministerul Educaţiei.  

În aceeaşi măsură, Ministerul Educaţiei apelează la autoritatea Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti de a găsi resurse pentru a asigura, în mod responsabil, dreptul la educaţie al elevilor, având în vedere pierderile educaţionale suferite deja, în contextul crizei sanitare.

Protestul angajaţilor STB a ajuns în cea de-a cincea zi.  

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările