Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Ministrul Sănătăţii: Trebuie să aşteptăm un control bun al pandemiei pentru a reveni în şcoli în format întreg al claselor

1
6 May 2021 00:00:55
Autor: Anne-Marie Sandu
Foto Arhiva
Foto Arhiva

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, este de părere că revenirea la şcoală cu prezenţă fizică a tuturor elevilor s-ar putea face doar în situaţia în care incidenţa cazurilor de COVID-19 ar fi "extrem de redusă", conform news.ro. Dar acest lucru nu se va poate face în două săptămâni...

 Întrebată despre o eventuală revenire a tuturor elevilor la şcoală, în două săptămâni, Ioana Mihăilă a afirmat că a discutat cu ministrul Educaţiei despre revenirea la şcoală pentru clasele terminale şi cele din învăţământul special. 

"Ar trebui ca pandemia să fie foarte, foarte bine controlată şi să fie incidenţa extrem de redusă, ceea ce nu cred să se întâmple chiar în două săptămâni. (...) cred că trebuie să aşteptăm un control bun al pandemiei pentru a reveni în şcoli în format întreg al claselor", a declarat ministrul Sănătăţii, miercuri seară, la TVR.
 
Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a declarat, marţi, pentru HotNews, că speră ca în două săptămâni toţi elevii să poată reveni fizic la clase.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Lica Mosu
7.05.2021, 09:04:29

@ Miniștri ! Unu vrea da nu poate, ălălaltu nu vrea că... nu știe !! PS Cel de la sănătate e ,,puțin” analfabet ! ( ,,...pentru a reveni în şcoli în format întreg al claselor", ??!!!)

Modifică Setările