articolul anterior articolul urmator

Pe cine acuză experţii în Educaţie în cazul copilului mort în WC-ul şcolii şi ce ultimatum dau autorităţilor

3
18 Apr 2019 10:13:33
Autor: Simona Chirciu
FOTO: Eduard Enea
FOTO: Eduard Enea

3 Comentarii

Eu si unii Parerea mea
18.04.2019, 10:27:25

Romania este cea mai ianpoiata tara din UE , nivelul de trai , de cultura de IQ , cea mai corupta , cu sanse de a intra in normalitate nule ! Cine-i vinovatul ? Intreaga societate ! Directorul , educatoarea , primarul , satenii sant din acelasi material social , aceeasi cultura , emancipare , mentalitate , putere de a intelege ce se petrece in jurul lor . O apa s-un pamant ! Calitatile guvernantilor , ale opozantilor (nicio diferenta ) , nivelul de trai , numarul de autostrazi , etc dau imaginea Romaniei sec XXI .......

Florin Ioanid
18.04.2019, 13:01:11

Când ai spus... e de vina sistemul, ai închis cazul. Sistemul adică, cine? Ca sistemul este statul, iar statul nu e nimeni. Statul Romani încasează taxe și impozite, dar nu oferă nimic. Statul, plătește jandarmi antrenați sa bata și sa gazeze cetățenii revoltați pe Stat. Copilul a murit pentru ca Statut nu oferă siguranță cetățeanului, este un Stat incapabil pentru ca cei care reprezinta Statul are doar interese personale sau de grup. Cetățeanul nu face parte din acest Stat. El doar finanțează aceste grupuri și interese.

luminita gheorghiu
18.04.2019, 23:37:44

A, da, pornim de la ideea că în toamnă vor exista, bineînțeles, școli cu toaleta în fundul curții, urât mirositoare, total neigienice, focar de boli ! vă garantez că și peste 20 de ani situația va fi identică, cele mai multe localități din mediul rural nu au sistem de canalizare ! deci, eficiență zero barat ! se vor cheltui niște foarte mulți bani, de o să ajungă o toaletă să coste cât o vilă, se vor îmbogăți niște nesimțiți din afacere asta și cam atât !