Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Peste 2.600 de candidaţi s-au prezentat la examenul de titularizare în Capitală

0
29 Jul 2020 16:54:58
Autor: Marian Avram
Rezultatele
finale ale examenului de titularizare se vor afişa pe 11 august
Rezultatele finale ale examenului de titularizare se vor afişa pe 11 august

Un număr de 2.662 de candidaţi (92,17%) dintre cei 2.888 înscrişi în Capitală s-au prezentat miercuri la proba scrisă din cadrul concursului de titularizare, anunţă Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, în şase centre de examen, s-au prezentat 2.662 de candidaţi (92,17%) dintre cei 2.888 înscrişi, potrivit Agerpres.
 
87 de candidaţi (3,26%) s-au retras din motive personale sau medicale, iar doi au fost eliminaţi din examen. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2019 - 2020.
 
Nu s-au înregistrat cazuri de candidaţi cu temperatura corporală peste 37,3 grade Celsius.
 
Subiectele şi baremele de corectare au fost publicate de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie.
 
Primele rezultate vor fi afişate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro.
 
Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice, pe 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00, şi 5 august, până la ora 12,00.
 
Rezultatele finale se afişează pe 11 august.
 
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire) - minimum nota 5.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările