Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Platforma online EECentre se redefineşte: educaţie, interactivitate, accesibilitate şi un plus de noutate, începând cu luna aprilie 2019

1
1 Apr 2019 13:03:36
Cătălin Bădănău
www.EECentre.ro
www.EECentre.ro

Începutul lunii aprilie 2019 aduce o abordare nouă în comunicarea cu utilizatorii platformei online a centrului de examinări lingvistice EECentre: site-ul se relansează cu o interfaţă actualizată, modernă şi prietenoasă.

www.EECentre.ro - Un aer proaspăt, mai multă interactivitate şi introducera sistemului de plată online a examenelor, astfel încât utilizatorii şi toţi cei interesaţi de examene lingvistice la EECentre, să acceseze, cu mai multă uşurinţă şi cu o investiţie minimă de timp, toate produsele şi informaţiile de care au nevoie, în atingerea obiectivelor.

Astfel, examenele de limba engleză recunoscute global vor beneficia de un spaţiu de informare orientat către nevoile candidaţilor, atât elevi cât şi adulţi, ale părinţilor, cadrelor didactice, examinatorilor şi tuturor celor care reprezintă publicul ţintă al activităţilor EECentre, într-o formă directă, transparentă şi dinamică.

Pe lângă secţiunile ştiri, noutăţi, informaţii esenţiale şi extinse despre formatul examenelor care pot fi susţinute la EECentre, utilizatorii se vor bucura, de acum înainte, şi de capacitatea de a oferi feedback, de a intra mai uşor în legătură cu reprezentanţii EECentre şi de a se informa în detaliu despre ofertele, pachetele, datele de examinare şi cerinţele testărilor lingvistice dorite.

Să le luăm, aşadar, pe rând:

Aflate în centrul ofertei EECentre, examenele CAMBRIDGE, autorizate la nivel internaţional, beneficiază de o secţiune specială pe site, aşa cum se întâmplă şi cu celelalte examene integrate sub umbrela EECentre, respectiv: ÖSD, TRINITY, OET - pagini care vor putea să fie explorate cu lejeritate în noul format al website-ului EECentre.

Alături de harta examenelor CAMBRIDGE care înglobează curricula actuală a tipurilor de examene, în funcţie de vârsta candidaţilor şi de nivelul lor de limbă engleză, pe site-ul EECentre sunt disponibile pentru accesare şi următoarele:

-  structura examenului de limba germană ÖSD,

-  schiţa nou-integratelor examene GESE by Trinity College London,

-  dar şi toate informaţiile de bază necesare profesioniştilor din sectorul medical care aspiră la obţinerea unui certificat de atestare lingvistic OET, special adaptat nevoilor pieţei internaţionale din domeniul medical.

O altă secţiune dedicată unei categorii aparte de public, pe noua platformă online EECentre, va îngloba conţinut relevant pentru profesioniştii care fac parte din comunitatea EECentre, de la profesori, traineri, mentori, la educatori şi facilitatori. Fie că vorbim despre profesioniştii care activează în domeniul limbii engleze sau despre cei care lucrează cu limba germană, pe noul site EECentre aceştia vor regăsi noutăţi despre materiile predate, metode, strategii şi examinări.

După cum probabil că v-am obişnuit, EECentre a realizat, de-a lungul timpului, multe activităţi şi workshop-uri orientate către profesori, care sunt factori cheie decisivi în procesul educaţiei, meritând o atenţie deosebită inclusiv în mediul online. Accesul la informaţii despre activităţi şi workshop-uri se va face mult mai uşor pe site-ul EECentre, care va facilita accesul şi la resurse didactice moderne. Site-ul va eficientiza procesul de înscriere la workshop-uri, astfel încât să poată fi completate locurile disponibile, de fiecare dată, în timp util.

Munca frumoasă desfăşurată la EECentre, atât la echipa din Bucureşti, cât şi la nivelul întregii ţări, se vede de acum prin noua identitate online. Altfel spus, un număr mare de profesionişti sunt implicaţi activ în absolut toate demersurile, examenele şi în generarea succesului acestora. Din acest motiv, examinatorii care lucrează alături de EECentre şi care, prin profesionalismul lor, fac posibilă evaluarea corectă şi reuşita candidaţilor la examene, vor avea şi ei o secţiune specială pe site, informaţiile despre aceştia putând fi accesate în funcţie de judeţul de provenienţă.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru partenerii care ne susţin: centre autorizate de pregătire, parteneri intenaţionali, sponsori şi colaboratori, care cu încredere, acordă susţinere activităţilor EECentre şi cărora le suntem pe deplin recunoscători.

Pentru ca accesul la informaţie al utilizatorilor să fie sporit, platforma EECentre va pune la dispoziţia acestora toate link-urile necesare redirecţionării către platformele internaţionale Cambridge, OSD, OET şi Trinity College London.

European Examinations Centre (EECentre.ro) este o instituţie autorizată de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH, ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch), OET (Occupational English Test) şi TRINITY College London - să furnizeze, în România, examene de certificare a cunoştinţelor de limba engleză şi limba germană.

Din primavăra anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) funcţionează în Romania ca AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatură oferită de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), în semn de recunoaştere a îndeplinirii criteriilor funcţionale: livrarea de examene de limba engleză la standarde internaţionale, servicii de excelenţă oferite clienţilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din ţară. EECentre este un standard de referinţă în România pentru organizarea examenelor lingvistice internaţionale.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Iulian Arion
1.04.2019, 19:15:47

Este foarte bine! Felicitari! Examinarea on line trebuie extinsa si pentru examinarea tuturor indivizilor din toate functiile publice! In functiile publice se fac numiri fara o minima examinare a competentelor dovedite, cuantumului specific de cunoastere necesar exercitarii functiei publice. Nu se poate vorbi de meritocratie fara dovedirea capacitatii necesare exercitarii functiei!

Modifică Setările