articolul anterior articolul urmator

DOCUMENT Profesoara concediată pentru că a criticat-o pe Firea a lansat un manual pentru elevii de clasa a V-a

18
12 Sep 2017 10:15:59
Autor: Claudia Spridon
Cristina Tunegaru FOTO Eduard Enea
Cristina Tunegaru FOTO Eduard Enea

18 Comentarii

selmix selmix
12.09.2017, 11:11:42

Doamna profesoara, va felicit! E drept, nu am rabdarea si nici mitivatia de a parcurge tot manualul (fiul meu aflandu-se in pragul licentei), dar am convingerea ca acest manual este realizat cu tot sufletul. Daca in introducere ati înlocui ,,visele" cu ,,visurile", s-ar putea spune ca ati pasit corect, cu dreptul, in universul copiilor dintr-a V - a. Pentru altruismul dumneavoastra, tot respectul!

+1 (3 voturi)
selmix selmix
12.09.2017, 11:14:15

Doamna profesoara, va felicit! E drept, nu am rabdarea si nici motivatia de a parcurge tot manualul (fiul meu aflandu-se in pragul licentei), dar am convingerea ca acest manual este realizat cu tot sufletul. Daca in introducere ati înlocui ,,visele" cu ,,visurile", s-ar putea spune ca ati pasit corect, cu dreptul, in universul copiilor dintr-a V - a. Pentru altruismul dumneavoastra, tot respectul!

0 (2 voturi)
I.C.
12.09.2017, 11:56:43

Claudia Spridon, dacă scrii despre învățămînt ar trebui să te și documentezi! Profesoara pe care o tot promovezi nu a fost „concediată”, nu a fost „dată afară”, ci i s-a terminat contractul de muncă pe durata determinată de 1 (un) an! De un an de zile o ții langa cu dezinformarea sau ne-informarea.

+1 (7 voturi)
selmix selmix
12.09.2017, 13:16:31

Comentariu considerat abuziv.

selmix selmix
12.09.2017, 13:22:17

#I.C., daca e asa, si cred ca e, este doar un alt exemplu clasic de manipulare dezvoltat de ,,deontologil" astia din presa ... ! Mai și scria, ieri, Unteanu ala al lor despre tehnicile de dezinformare pe care, chipurile, le-ar folosi, pentru planurile lor la scara mondiala, rusii!!! Asa o fi, cine sa mai stie/inteleaga în cate feluri și de catre cine suntem, zilnic, bombardati informational?!?! Dar hai sa fim seriosi! Doamna Tunegaru nu e asa o miza mare si, daca ati urmarit cazul sau si stiti ca, de fapt, i-a încetat contractul, neavand nimeni nimic cu dansa, atunci asistam la un nou caz clar de manipulare (de tipul celor in care s-au specializat cei de la Antena 3), care fix doamnei profesoare nu ii serveste! Eu ma bucur doar ca este o tanara capabila si ca, prin nota maxima obtinuta la titularizare, a dovedit ca vocatia pentru meseria aceasta nu este o vorba goala. Iar ca a luptat pentru continuarea carierei de dascal, iar e o nota buna pentru dansa, pentru ca intr-o lume caracterizata de goana dupa castig, putini sunt cei ce mai ofera fara sa astepte altceva decat, eventual, un simplu ,,- Multumesc!"

+1 (3 voturi)