articolul anterior articolul urmator

Proiectul „România Educată“, lansat astăzi de Klaus Iohannis

6
5 Dec 2018 10:32:34
Autor: Florinela Iosip
Klaus Iohannis FOTO presidency.ro
Klaus Iohannis FOTO presidency.ro

6 Comentarii

spaima vitelor
5.12.2018, 12:14:01

Educatia este moartea tuturor ideologiilor si singura modalitate de a iesi din mocirla sau a ramane departe de ea.

+2 (2 voturi)
Vasile Naftuli
5.12.2018, 12:45:20

Pentru educație trebuie bani și voință. Probabil după implementarea acestui program nu vom mai avea analfabeți.

+2 (2 voturi)
Markus Roman
5.12.2018, 12:50:48

Mai intai de toate ar trebui sa se educe chiar acest marlan iremediabil care isi arunca paltonul pe masina la Paris si care nu stie decat sa bage fitile ca nu mai sunt bani de pensii si salarii, sau sa-i trebuiasca 32 de zile ca sa citeasca doua pagini. Face acum si cu educatia la fel cum facea inainte cand ii acuza pe altii ca-s penali in timp ce el era campionul penalilor, cu 47 de dosare penale in spinare. Tu vrei nulitateo absoluta sa ne spui ce-i aia educatie?

-1 (5 voturi)
mossss ion roata
5.12.2018, 19:02:53

Proiect cu miza electorala. Singura chestie valabila in acest program ar fi aceea ca plăvanul îi învaţă pe dascăli cum să-şi ia şase imobile din meditaţii: trei case si trei apartamente la casa. Apoi, succesul e garantat, se pot castiga aproximativ 26.000 de euro anual numai din chirii. Să cităm din puţul gândirii prezidenţiale: "Salariul de profesor a contat foarte puţin, mediaţiile au contat un pic". De fapt, onegeul Rise Project (niste rezistoleros) a identificat altceva: "cele mai multe case din colecția imobiliară a lui Klaus Iohannis sunt rezultatul unei acțiuni de retrocedare întemeiate pe acte false".

0 (4 voturi)
Markus Roman
7.12.2018, 15:56:38

Un marlan ne da lectii de educatie?! In primul rand ar trebui sa se educe el, desi a trecut de varsta educarii. -Marlanul trebuie sa se educe ca nu-i frumos sa-ti arunci paltonul pe acoperisul masinii cand esti intr-o vizita oficiala la Paris. -Marlanul trebuie sa se educe ca nu-i frumos sa te urinezi pe Constitutie si pe hotararile CCR. -Marlanul trebuie sa se educe ca nu-i frumos sa mergi cu geaca rosie intre primate si sa le incurajezi sa zbiere in strada. -Marlanul trebuie sa se educe ca nu-i frumos sa folosesti cu buna stiinta acte false cu care sa pui labele pe doua case. Acestea sunt doar cateva din multiplele carentze de educatie ale marlanului de la Cotroceni.

-1 (1 vot)