articolul anterior articolul urmator

Remus Pricopie: „Din 2015, nu se va mai intra la liceu cu medii mai mici de 5“. Profesionala, calea pentru elevii slabi

4
10 Oct 2013 12:45:51
Autor: Ioana Nicolescu
Ministrul Remus Pricopie anunţă schimbarea sistemului de admitere la liceu din 2015   FOTO: Adevărul
Ministrul Remus Pricopie anunţă schimbarea sistemului de admitere la liceu din 2015   FOTO: Adevărul

4 Comentarii

STEFAN MATEI
11.10.2013, 07:58:17

este un alt cretin aparut dupa betie cred,el blameaza deja sc profesionala,in austria si germany mare parte dintre elevi aleg aceste scoli vocationale si sistemul ii ajuta in acest sens,pibul il fac cei cu sc profesionala,este greu in romania unde este rusine sa muncesti,toti vor birouri si sa fie sefi.avem prea putini ingineri capabili,este un adevar,nu cream nimic nu facem nimic,asteptam sa fim inchiriati de multinationale,este grav ca un ministru spune aceste prostii,bine zice el ca e ministru,acelasi lucru si la el,are functia ,dar nu are calitatea pt aceasta functie

+2 (2 voturi)
Alexe George
14.10.2013, 01:20:41

Fiecare clasa de elevi are un stapan si trebuie sa raspunda de acestia ca de lumina ochilor ca de aceea sunt acolo Asa cum la serviciu raspundem de lucrarea unei piese bune si nu rebut tot asa si acolo In educatie sa fie pe posturi numai si numai profesionisti in fiecare domeniu Nimic dupa urecheeste f de munca calificata este doar trebuie sa se faca si reciclari saptamanal ,lunar ptr actualizarea ,aducerea la cunostinta a noului in lume si transmis apoi in educatie Diferentele intre salarii sa fie minime ca asa v-a fi mai mult respect intre cadrele didactice si ar disparea grandomania Asta lasa mult de dorit la ora actuala intre profesori daca unul e mai bun sa colaboreze si cu celalalt cu ne obliga pe noi elevii sa ii ajutam pe colegii de banca sau clasa cand au ramas in urma din varii motive ??Prof sa stie sa fie exemplu nu numai sa dicteze celr mici Educatia sa inceapa de jos in sus si invers totul sa functioneze ca o balanta In privinta profilelor de specialitate fiecare se orienteaza unde are inclinatie fara sa se gandeasca ca unul este mai ceva decat celalalt de unde pana unde asa cevaDac toti am cinta sau face piese de teatru cine s-r mai ocupa de hrana natiilor?? de materia ptr dezv tuturor ramurilor economiei tarii[lumii]Trebuie acordat mare atentie fiecarui post de lucru si simt de raspundere Calificare ,obligatii,drepruri si trai decent ptr omenire Tot ce facem sste ptr binele omului si sanatatea TERREINu suntem noi buricul lumii si avem voie sa facem numai ce vrem?!!

-1 (1 vot)
Floarea Sufarstar Valentin
16.04.2014, 03:09:14

Comentariu considerat abuziv.

Floarea Sufarstar Valentin
16.04.2014, 03:21:17

Nu inteleg dece pe la ministerul invatamintului se tot perinda niste indivizi care habar nu au ce este bine pentru elevii Romaniei . Tot scot niste reguli aberante care nu dau decit rezultate foarte proaste . Daca asta cu privirea din poza , de om timp , vrea sa faca experimente sa o faca in alta parte , eventual la Socola la Iasi . Sa nu mai ocupe degeaba locul de ministru care este ineficient . Nu avem nevoie sa ne demonstreze cit de doctor e in a da hirtiile de pe stinga pe dreapta . Da din clanta a paguba ca sa dea impresia ca justifica salariul pe care il incaseaza fara merit .

+1 (1 vot)