articolul anterior articolul urmator

Rezultate BAC 2019. Zeci de licee tehnologice au avut promovare zero. Ministrul Educaţei vrea transformarea lor în profesionale

3
10 Jul 2019 18:36:16
Autor: Simona Chirciu
FOTO: Mediafax/ Alexandru Dobre
FOTO: Mediafax/ Alexandru Dobre

3 Comentarii

mitrut
10.07.2019, 21:02:55

Dar nu tot ea le-a transformat in licee? A distrus cateva promotii de copii si acum constata ca a comis o crima. Dar pozeaza in salvator, ticaloasa.

leuldinpanjshir99
10.07.2019, 21:12:22

I-a venit babei Abramburica mintea de pe urma! :)))))))

antonescu nely
11.07.2019, 00:33:42

Asa.i doamna Andronescu,nu ne nastem toti egali.Exista odrasle psd ist/neocomuniste/ de etnii diverse, nkvd.iste ,care au jecmanit manipulat si asuprit un popor intreg,dupa ce a eliminat si marginalizat elita intelectuala,si si.su cumparat si redactat diplome din alea mai prestigioase,care nu au nevoie de cariera si trai decent pentru ca parintii si bunicii au avut grija si exista copii olimpici si fel si fel de specialisti cu merite recunoscute international,care ii fugariti si.i marginalizati in acelasi fel ca nkvd istii pe elita intelectuala.Mai exista acel nivel de educatie mediocru pecare il predati acelor copii carora parintii le.au fost manipulati ordinar in comunism si folisiti ca sclavi tot pentru sistemul vostru infect care astazi e plin de boli de tot felul si nu a avut timp sa.si educe copii cu adevaratele si sanatoasele valori de viata pentru ca le.ati spalat creierele.Acum aveti nevoie de alti sclavi care sa invete meserii in loc de studii superioare pentru ca cica nu arfi egali cu voi.Eu sper sa invete mesreia si sa plece intr.o tara unde demnitatea si decenta sant un lucru normal si sant sigur ca atunci cand s.or intoarce nu vor mai vota psd.A si inca ceva cand semeni vant culegi furtuna!!!