Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Sindicatele din Învăţământ cer Ministerului Educaţiei ca dascălii să fie vaccinaţi gratuit împotriva gripei

6
23 Jan 2020 19:52:06
Autor: Simona Chirciu
Federaţia Sindicatelor din Învăţământ cer vaccinare gratuităFOTO: Mediafax
Federaţia Sindicatelor din Învăţământ cer vaccinare gratuităFOTO: Mediafax

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) a cerut Ministerului Educaţiei şi Cercetării ca personalul din învăţământ să beneficieze de vaccinare gratuită împotriva bolilor infecto-contagioase.

FSLI cere vaccinare gratuită pentru toate persoanele care lucrează în unităţile şcolare din ţară şi totodată, elaborarea nomenclatorului de boli profesionale pentru acest sector de activitate, se arată în documentul remis joi seară pentru Adevărul. 

FSLI cere Ministerului să dispună „măsurile necesare pentru executarea obligaţiilor asumate, cu atât mai mult cu cât termenele asumate au fost depăşite”, precizează federaţia. 
 
  
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Tomescu Tom
23.01.2020, 20:05:13

Care e liderul de la FSLI .. care are functie de vicepresedinte in Comitetul Executiv National al PSD ?????? ........ . "Noi am facut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Fratia, cu Uniunea Militarilor si Politistilor, am facut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, liderii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv National. Avem cu cinci sindicate. Toti liderii de sindicate au functie de vicepresedinte la nivel de Comitet Executiv National. Am facut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepresedinti. Au si drept de vot", a precizat Viorica Dancila, citata de Mediafax. " :))))

0 (2 voturi)
Kommentator
24.01.2020, 07:43:18

Cum ar fi daca ar si munci gratis? Toata lumea in Romania vrea gratis ... sa circule gratis, sa primeasca medicamente gratis, sa nu plateasca impozite din meditatii sau alte surse de venituri, etc! Dar toata lumea vrea salii marite, pensii speciale si daca s-ar putea ... sa nici nu munceasca! In nici o tara din lume nu exista atatea lucruri gratis ca in Romania, atatea clase favorizate! S-a uitat de cuvantul Egalitate? Fac cei din invatatmant meditatii gratis cumva? isi declara cumva castigurile din meditatii pt a plati corect statului impozite? Gandesc un pic acesti dascali ca daca vor fi vaccinati gratis ... cineva le va face vacinul gratis si altcineva il va produce gratis pt ei? Ce fac ei gratis pt societate??? Lumea in Romania si-a pierdut simtul rusinii!

+2 (2 voturi)
ileana iliescu
24.01.2020, 10:07:30

eventual si acoperirea cheltuielior de inmormantare,la bugetari totul gratis,sa munceasca populimea in privat sa mentina o masa de manevra pentru politicieni.nu le cere nimeni sa munceasca fara bani,dar pentru tot ce primesc,salarii,sporuri,tichete,bani de deplasare,de carti sa se vada calitate in educatia elevilor,dar de unde avem cel mai mare procentaj de analfabeti,unu de 16 ani,clasa a X a,cand a fost intrebat de ce este zi libera pe 24 ianuarie,a dat un raspuns de dansator la bara,ca asa vrea statul.ce naiba a invatat ala la scoala,nu mai spun de istorie,probabil ca nu exista aceasta materie de predare in scoli.

+2 (2 voturi)
Sorin Constantin
24.01.2020, 12:43:51

@ Diana Peter..., nu îmi place cum ați scris : ,,impozite din meditații sau alte surse de venituri". Asta este un ultraj adus la bunele maniere, dascălii vor vaccinuri gratis, păi știți cine sînt dascălii ? Sînt ăia care promovează elevi pînă înainte de BAC și la BAC nici un elev din 50 de colegii nu trece de examen...

Cel Mare Scarambeu
26.01.2020, 11:04:38

Lasati bre pomenile si puneti mana si platiti ca aveti de unde.Lasati vaccinurile alea gratis pentru copii si pentru batranii care nu au de unde sa plateasca.

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările