Şcoală

articolul anterior articolul urmator

Ultimele zile de înscriere la Euclid. Calendarul concursurilor naţionale de matematică

0
22 Jan 2015 12:08:00
Autor: Ioana Nicolescu
FOTO: Eduard Enea/Adevărul
FOTO: Eduard Enea/Adevărul

Joi şi vineri sunt ultimele zile de înscriere pentru etapa a doua a concursurlui naţional de matematică Euclid, iar duminică are loc testarea, potrivit calendarului postat pe site-ul concursului. De asemenea, în martie are loc şi etapa a doua a concursului Arhimede.

Etapa a doua a concursului Euclid are loc pe 25 ianuarie, la centrele de evaluare pe care le puteţi vedea aici.

Taxa de participare la o etapa este de 20 de lei şi se poate achita până cel târziu înainte de desfãsurarea probei. Elevii de pot înscrie direct la centrele de testare, trimiţând un mail la adresa centrului sau pot fi înscrişi de profesori. Rezultatele vor fi publicat după maximum două saptămâni mpreună cu o ierarhie în funcţie de rezultatele obţinute.

Fiecare etapă a concursului este independentă de celelalte şi are o premiere separată, stabilită de cei care administrează concursul, potrivit euclid.ro.

Concursul Arhimede

Cea de a doua etapă a Concursului Naţional de Matematică Arhimede se va desfăşura în data de 1 martie 2015, iar finala pe 10 mai. Festivitatea de premiere va avea loc pe 8 iunie şi Simpozionul Internaţional de Matematici Pure şi Aplicate Arhimede va avea loc în data de 7 iunie, potrivit olimpiade.ro.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările