articolul anterior articolul urmator

VIDEO Confruntare între eleva Andy Varga şi ministrul Ecaterina Andronescu despre problemele din Educaţie

39
13 Apr 2019 14:34:20
Autor: Simona Chirciu
FOTO: portalsm.ro
FOTO: portalsm.ro

39 Comentarii

inuendo
13.04.2019, 15:43:22

Pe ei și pe mama lor de pzdiști ordinari! Bravo elevei neînfricate! O hoață proastă care vrea digitalizare și n-are habar că în multe școli este frig, umezeală, toalete-n fundul curții, dar, cumva, a ajuns ministru al învățământului.

+5 (9 voturi)
Usere Penele
13.04.2019, 16:38:57

Lasa ce te pun pe tine ministru sa ne vorbesti de "pzdisti ordinari".

-5 (9 voturi)
Comandor Gherghisan
13.04.2019, 16:10:51

Da. Deci ministrul este luat la intrebari de.... elevi care-i spun cum sa procedeze. Unde mai este autoritatea?Invatamantul de stat este gratuit ptr elevi iar toata societatea plateste ptr asta. Cred ca este deplasat ca elev la scoala gratuita de stat sa te manifesti asa. O poti face in invatamantul privat.

-12 (14 voturi)
L--- Lara
13.04.2019, 16:39:50

@gherghisan Cand ministra e proasta facuta gramada si un elev de clasa intai poate sa o ia la intrebari. Mai ales ca e vorba de o individa care a mai fost ministra educatiei si nu a facut nici o reforma inteligenta, dimpotriva.

+10 (10 voturi)
Comandor Gherghisan
13.04.2019, 16:56:38

Andronescu si-a urmarit scopul. Intai a schimbat profilul liceelor (unde la sfarsit aveai o meserie ) in uman si real. Adica dupa 12 ani ieseai nimic asa ca trebuia sa mergi la facultate lucru care o aranja si pe ea ca avea studenti. Dupa aia a observat ca mai exista liceie sau postliceale care pregatesc tineri in meseria de asistent medical si a infiintat facultatea din care dupa inca 4 ani de studiu cu licenta iesi ..... moasa sau asistent/a. Facultate de moasa!!!!! Acum ptr ca rezultatele elevilor de la Bac sunt dezastruoase in ciuda simplitatii subiectelor a hotarat sa existe 4 tipuri de bacalaureat astfel incat sa-l ia toata lumea. Foame de studenti platitori de studii care desi studiaza la stat si cf constitutiei trebuie sa beneficieze de gratuitate. Numai ca 10% din locuri sunt gratuite , restul cu plata. Constitutia INCALCATA. Ei si vor iesi si aia cu 4 tipuri de Bac numai ca numai un tip de Bac iti ofera accesul catre facultate. Cum aia din categoria eligibila vor fi putini se va face un compromis si vor fi acceptati toti indiferent de tipul de bac. Sa nu uitam ca poate sa se infiinteze: Facultatea de mecanici, facultatea de instalatori, facultatea de sapat santuri,facultatea de maturat strazi. Cum va spuneam o sa-i auzim si pe gunoieri : Domnule Doctor in Gunoaie va rog sa maturati mai incet ca se ridica pulberea de pamant care este daunatoare laringelui si cailor respiratorii inferioare declansand tuse convulsiva.

+2 (4 voturi)