Şcoală

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Ecaterina Andronescu: „Orice evaluare evaluează subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă”

8
11 Jul 2019 17:04:16
Autor: Simona Chirciu
FOTO: Mediafax/Alexandru Dobre
FOTO: Mediafax/Alexandru Dobre

Ministrul a făcut o observaţie greu de înţeles în mod logic logic, referindu-se examenul de Bacalaureat din acest an. Invitată la o emisiune din cadrul TVR, aceasta a adus în discuţie rezultatele elevilor şi necesitatea dezvoltării filierii tehnologice.

Ministrul Educaţiei a declarat recent că „orice evaluare evaluează subiectele pe care examenul le prespune în evaluarea respectivă. Sigur reflectă programa şcolară, fără îndoială pentru că subiectele au fost din programele şcolare pe diferite tipuri şi profile de învăţământ. Ce fac cu aceste cunoştinţe, asta fără îndoială este o întrebare la care cred că mai trebuie să lucrăm pentru că eu mi-aduc aminte, ca studentă fiind, chiar la ora de discipline dificile, matematica superioară pe care o face Politehnica pentru orice facultate, profesorul meu de matematică ne spunea la ce folosim fiecare dintre lucrurile pe care le învăţam. Şi de aceea îndreptarea modalităţii de predare şi către utilitatea acelor cunoştinţe cred că ar face şi lecţia mai atractivă şi deopotrivă elevii ar înţelege de ce trebuie să înveţe, la ce le sunt utile cunoştinţele”, a spus Ecaterina Andronescu despre Bacalaureat, la TVR.

 
Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a făcut această declaraţie în rubrica #TemaZilei din Jurnalul TVR, despre rezultatele modeste de anul acesta, la Bacalaureat.
 
     

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

geek-a-contra
11.07.2019, 17:23:24

spune repede de shase ori: shase sashi in shase cotr... saci...

+1 (1 vot)
Hoher Herman
11.07.2019, 18:01:45

S-a bucurat Bucuroiu de bucuria Bucuroaiei ca Bucurica bucuroasa s-a bucurat la Bucuresti.

stuncu matis
11.07.2019, 17:24:31

are o dictie de mizerie aceasta ..ministra ..precum acest exemplu mizerabil :orice evaluare evalueaza!.....mai evaluata ca si asta este..aia pe nume de veorica!

+2 (2 voturi)
inuendo
11.07.2019, 17:40:58

Comentariu considerat abuziv.

Markus Roman
11.07.2019, 18:32:06

Ar fi trebuit sa spuna: ,,Orice evaluare evalueaza subiectele evaluate pe care examenul le presupune a fi evaluate in evaluarea respectiva". Fraza buna de test la Faculatatea de Teatru si Film, ca acela cu 6 sasi in 6 saci.

Vezi toate comentariile (8)