Studii în străinătate

articolul anterior articolul urmator

Bursă de cercetare post-doctorală în economie comportamentală, la Universitatea din Amsterdam

0
30 Dec 2012 12:58:28
Autor: Mădălina Barbu
Olandezii oferă în jur de 3.700 de euro brut lunar pentru o bursă de cercetare postdoctorală
Olandezii oferă în jur de 3.700 de euro brut lunar pentru o bursă de cercetare postdoctorală

Facultatea de Economie şi Afaceri din cadrul Şcolii Economice a Universităţii din Amsterdam, Olanda, oferă o bursă postdoctorală de doi ani, începând din 2013, destinată celor care vor să face cercetare aprofundată în domeniul economiei comportamentale. Salariul brut lunar poate ajunge la aproape 3.700 de euro.

Cei care sunt interesaţi de o bursă de cercetare post-doctorală în domeniul economiei comportamentale pot aplica, până pe 31 decembrie 2012, pentru o bursă oferită de Facultatea de Economie şi Afaceri din cadrul Şcolii Economice a Universităţii din Amsterdam, Olanda, potrivit paginii oficiale a universităţii.

Pot aplica doar candidaţii cu experienţă în domeniul economiei şi care au deja în lucru proiecte de cercetare pe acest segment şi care au sau obţin o diplomă de doctor până în septembrie 2013, luna de începere a proiectului în cadrul bursei.

Contractul va avea o perioadă de doi ani, iar salariul pleacă de la 2.861 de euro şi poate ajunge la 3.755 de euro, în funcţie de experienţă şi de baremele universităţii.

Despre bursă: Departamentul de cercetare în domeniul economiei comportamentale din cadrul Şcolii Economice a Universităţii din Amsterdam oferă un post de doi ani, cu normă întreagă, de cercetare post-doctorală. Această poziţie este în primul rând un post de cercetare.

Candidatul selectat va fi implicat în predare şi cercetare, pentru a aplica ceea ce învaţă, dar numai pentru o scurtă perioadă de timp. Cercetătorul post-doctoral va avea cunoştinţe fixate în Cercetarea Prioritară din Zona Economiei Comportamentale (RPA-FI) şi va fi un membru al Institutului Tinbergen.

Obiectul de studiu: economia comportamentală

Nivel cursului: post-doctoral

Instituţia: Universitatea din Amsterdam

Ţara: Olanda

Eligibilitate: Candidaţii cu experienţă în domeniul economiei comportamentale şi care deţin un doctorat în ştiinţe economice sau conexe acestei discipline, obţinut cel târziu în septembrie 2013 şi care lucrează pe domeniul teoriei comportamentale şi / sau desfăşoară experimente de laborator / teren.

Bursă este deschisă pentru studenţii internaţionali.

Valoare: În funcţie de experienţă, salariul lunar brut va varia între 2.861 şi 3.755 de euro, în conformitate cu baremele salariale şi contractele colective de muncă din universităţile olandeze.

Aplicare: Online, pe pagina oficială a universităţii.

Termen limită: 31 decembrie 2012

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii