Universitar

articolul anterior articolul urmator

Înscriere prin sistemul de admitere online, la Universitatea din Bucureşti

0
14 Jul 2016 17:22:04
Autor: News.ro

Candidaţii care doresc să urmeze cursurile facultăţilor din cadrul Universităţii din Bucureşti se pot înscrie şi prin sistemul de admitere online, anunţă instituţia de învăţământ superior, care precizează că, la înscriere, candidaţii nu mai trebuie să depună copii legalizate.

Universitatea din Bucureşti a simplificat procesul de înscriere la admiterea 2016. Astfel, candidaţii nu mai trebuie să depună copii legalizate ale diplomelor şi ale celorlalte acte necesare, acestea urmând să fie certificate prin confruntarea cu documentele originale de către membrii comisiei de admitere.

De asemenea, candidaţii care doresc să urmeze cursurile facultăţilor din cadrul Universităţii din Bucureşti se pot înscrie mult mai uşor la admitere şi prin sistemul de admitere online, informează instituţia de învăţământ superior.

Modalitatea de înscriere a studenţilor străini a fost şi ea simplificată. Astfel, studenţii străini pot depune în momentul înscrierii toate actele necesare echivalării studiilor direct la secretariatele facultăţii, urmând ca acestea să fie verificate şi transmise de Universitate către Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor. Actele pot fi depuse, de asemenea, şi online.

Înscrierile pentru admiterea la facultăţile Universităţii din Bucureşti au început pe 13 iulie şi se vor încheia pe 20 iulie (cu excepţia Facultăţii de Drept, la care înscrierile se termină pe 21 iulie).

Pentru admiterea din anul 2016 la studii universitare de licenţă, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia candidaţilor un număr total de 10.400 de locuri la toate cele 19 facultăţi ale sale, dintre care 4.400 de locuri la buget şi 6.000 de locuri cu taxă.

Informaţii complete despre admiterea 2016 la Universitatea din Bucureşti se găsesc pe site-ul admitere.unibuc.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările