articolul anterior articolul urmator

ADMITERE 2019. Cum poţi urma o carieră în Armată, Poliţie, SRI sau SIE

9
11 Jul 2019 06:27:46
Autor: Valentin Bolocan

9 Comentarii

ion carutasul
11.07.2019, 08:09:27

Baietii astia ce deveniti acoperiti ,la SIE ma refer,acoperiti cu stirea nevestei vedeti ca renuntarea la anumite drepturi inseamna ofiter categoria a doua ! Daca va convine de dragul neostoit al statului ,meditati la versul lui Eminescu : Minciuni si fraze-i totul ce statele sustine . Adica inventia stat national etc,etc a fost inventata in 1792 de revolutionarii francezi in pragul bataliei de la Valmy ,cand s-au vazut amenintati de armatele regale (prusacii) asa ca o decis sa spuna pulimii ca sunt un popor ,pe un teritoriu o limba si astea trebuiesc aparate avand continutul, sintagma ...national . In timpul asta cine poate oase roade !

+1 (3 voturi)
Matei V Stanescu
11.07.2019, 09:51:19

Este incredibil ce se întâmplă în lume. Citiţi acest articol. Abuzurile în lume: pornesc chiar de lă rădăcină – citeşte ce îţi este viaţa cu adevărat https://www.seruah.com/abuzurile-in-lume-de-la-radacina-citeste-ce-iti-este-viata-cu-adevarat.html Blestemaţi-le carnea şi sufletele şi reacţionaţi, ei vă controlează fiecare acţiune, şi stabilesc fiecare eveniment. Articolul care a expus cazul dramatic din Italia este dovada clară a ceea ce se întâmplă în lume, de la un nivel mic la nivel mare. Veţi avea cea mai mare satisfacţie când îi veţi vedea expuşi, pramatiile lor şi copiii lor arestaţi şi blestemaţi, averile lor imense confiscate, aşa cum au luat ei de la oameni nevinovaţi şi cum le-au făcut copiilor oamenilor nevinovaţi. Nu-i mai lăsaţi să mănânce din voi. Pe siteul ataşat mai sus, există articole ce expun, raţional, ceea ce se întâmplă în lume. Nu-l lăsaţi să vă domine, nu le cereţi ajutorul sau mila. Doar gândiţi-vă cu multă putere cât de nenorociţi sunt şi credeţi în dreptate, cu dorinţa de răzbunare, aşa cum prinzi un şobolan, exact aşa cum le fac lor oamenilor nevinovaţi şi fără motive reale. Gândiţi-vă cum copiii lor şi ei râd, dansează şi se bucură pe suferinţa oamenilor de rând sau oamenilor exploataţi de ei apoi îi reduc la tăcere, cenzurează sau elimină din sistem, când îşi dau seama. Gândiţi-vă cum îşi umplu burţile pe baza suferinţei oamenilor de rând şi cum copiii lor sunt mai presus decât legea sau orice altceva, pentru că ei fac legea. Dacă ştergi acest comentariu, eşti un participant la aceste cirme, indirect sau direct. [.........]

-3 (3 voturi)
Toni de la balastiera
11.07.2019, 10:27:55

Amu sa cezi cati sholdovieni si holteni se duc la armata ca sa fie si ei domni de la oras cu costum militar si pantofi de piele si nu tot vacar descult la coada vacii!!!

-1 (7 voturi)
ciprian avadanii
11.07.2019, 12:13:14

e simplu : PRIN PLAGIAT !

+2 (2 voturi)
Val Vali
11.07.2019, 13:06:06

De unde ati scos treaba asta, ca armata garanteaza iesirea la pensie la 45 ani? Iar soldele alea nu sunt pe net, ci pe brut. In plus, la 45 ani pot iesi numai scafandrii, parasutistii sau pilotii, nu oricine. Ceilalti au varsta minima 50 ani.

0 (2 voturi)