Universitar

articolul anterior articolul urmator

ASE Bucureşti ocupă în continuare poziţii notabile în clasamentul Times Higher Education World University Rankings by Subject

0
8 Nov 2019 14:27:34
Autor: ADH

Academia de Studii Economice din Bucureşti se poziţionează pe locurile 501+ în domeniul Business & Economie şi 601+ în domeniul Ştiinţe sociale, la nivelul universităţilor din lume, conform clasamentului Times Higher Education World University Rankings by Subject 2020, dat publicităţii la data de 6 noiembrie 2019.

În această ediţie a clasamentului sunt prezente numai patru universităţi din România, în cele două domenii, toate membre ale Consorţiului Universitaria, care se află în aceeaşi categorie de locuri.

Acestea sunt: Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj şi Universitatea din Bucureşti.

Clasamentul analizează cele mai bune universităţi de cercetare şi predare din lume pe baza unui set de indicatori care evaluează calitatea predării şi a mediului de învăţare, calitatea, volumul şi impactul cercetării  ştiinţifice,  gradul  de  internaţionalizare  a  universităţii  şi  relaţia  cu  mediul  de afaceri. Rezultatele pot fi consultate la următoarele linkuri:

Business şi economie

Ştiinţe sociale

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii