Universitar

articolul anterior articolul urmator

Curaj: Educaţia şi cercetarea au suferit mult de lipsă predictibilitate, incoerenţă. Fiecare ministru a crezut că de la el începe lumea

0
5 Jun 2016 00:13:16
Autor: News.ro
Foto: Silviu Pal
Foto: Silviu Pal

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că ”educaţia şi cercetarea au suferit foarte mult de lipsă predictibilitate şi incoerenţă”, adăugând că ”fiecare nou venit” care a ajuns ministru ”a crezut că de la el începe lumea”.

  ”Educaţia şi cercetarea au suferit foarte mult de lipsă predictibilitate şi incoerenţă, însemnând că fiecare nou venit în poziţia aceasta (de ministru al Educaţiei - n.r.) a crezut că de la el începe lumea”, a spus Curaj.

Întrebat dacă se teme de o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, Adrian Curaj a spus că nu face politică şi pentru el e important ca în fiecare zi să se comporte ”ca şi cum ar fi ultima zi de mandat”.

”Pentru mine este important altceva. În fiecare zi prin ceea ce faci să dai tot ce poţi ca şi cum ar fi ultima zi de mandat, cu responsabilitate, cu dragoste pentru sistem şi cu încredere că făcând ceva cu sens va putea rămâne ceva în picioare”, a mai spus Curaj.

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la Gala Profesorului Bologna, eveniment în cadrul căruia au fost premiaţi cei mai buni profesori din mediul universitar.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările