articolul anterior articolul urmator

Dacă aş fi astăzi studentă... 3 lucruri de care trebuie să profiţi în anii de studenţie

2
12 Jul 2014 00:11:42
Adriana Alionte
„Îţi organizezi timpul cum vrei tu. Este, cred, unul dintre cele mai importante şi valoroase lucruri pe care ţi le oferă studenţia.”
„Îţi organizezi timpul cum vrei tu. Este, cred, unul dintre cele mai importante şi valoroase lucruri pe care ţi le oferă studenţia.”

2 Comentarii

Bocancia Stefan
12.07.2014, 16:00:01

Cu siguranta ca studentia este cea mai frumoasa perioada prin care trece un om in decursul vietii sale.In aceasta perioada a vietii sale studentul are parte de iubirea vietii sale-poate de cea mai frumoasa poveste de dragoste .In acelasi timp e sustinut financiar de catre parinti-asa se intampla de obicei- ceea ce ii ofera sentimentul de libertate ca poate face ce vrea cu timpul sau dar si cu banii parintilor sai . Are posibilitatea sa i-a parte la diverse evenimente culturale organizate de universitate sau de diferite institutii culturale din oras sau din tara . Mai mult studentul/studenta are posibilitatea de a creste pe plan spiritual datorita prieteniilor pe care si le face cu ceilalti studenti de varsta lui dar si cu profesorii pe care ii apreciaza . Ce mai ,viata de student poate fi ceva nemaipomenit de placut .

+4 (4 voturi)
Vlad Tepes
14.07.2014, 09:50:48

Unul singureste suficient: Sus Paharul Jos Chilotii! Sa stii ca-l fac multe "studente"!

-2 (2 voturi)