articolul anterior articolul urmator

Dragnea şi Popa reacţionează în scandalul universităţilor: Am dat dovadă de maximă transparenţă

6
16 Apr 2018 18:26:36
Autor: News.ro
Liviu Dragnea/ FOTO: George Călin
Liviu Dragnea/ FOTO: George Călin

6 Comentarii

I.C.
16.04.2018, 18:56:03

Analfabetul Popa atacă Universitatea București, iar repetentului Dragne i se pare OK.

+3 (7 voturi)
m lupascu
16.04.2018, 20:12:45

- recidivistu repetent

+2 (6 voturi)
M Costi
17.04.2018, 05:33:47

De ani de zile se discuta despre faptul ca in universitatile din Romania sunt pregatiti studenti in specializari care nu au cautare pe piata muncii , cei care se opun corelarii cerere-oferta sunt tocmai profesorii care isi vad amenintate locurile de munca platite foarte bine ! Ar trebui sa existe statistici foarte clare despre cat de repede isi gasesc absolventii de lucru si cati dintre acestia lucreaza in specialzarea pt care s-au pregatit.

+1 (3 voturi)
Un cititor
17.04.2018, 12:17:10

M Costi Cine credeti ca are interesul sa puna educatia unde-i este locul, sa se ocupe la modul serios de reforma in educatie?! Cu o populatie mai educata, PSD-ALDE isi pierd votantii. Avem in tara mai multe universitati "de carton" decat de valoare. De aceea, absolventii, nu-si gasesc loc de munca. Nu au nici o competenta. Aceste institutii exista pe piata pentru castigul unora pe care nu-i intereseaza ce rezulta din mainile lor. Aici nu se dau examene. Mai greu este examenul de bacalaureat decat sa intri intr-o asemenea facultate. Pamblica vine dintr-o asemenea universitate, care produce vanzatori. Nu e clar?! De ce Funeriu nu a reusit sa faca nimic?! ....Opozitie mare.

+1 (3 voturi)
Radu Ovidiu Palamaru
17.04.2018, 07:59:33

DE UNDE MAI OAMENI BUNI SA PRICEAPA NISTE CIOFLINGARI DE TELEORMAN CE INSEAMNA EDUCATIE PENTRU VIITOARELE GENERATII DEGEABA INCERCATI SA LE EXPLICATI CE INSEAMNA AIA FACULTATE EI SARACII MAI MULT DE GRADINITA NU AU AUZIT APOI CE SA MAI VORBIM DE SCOALA GENERALA ASTIA AU FACT-O PE MAIDAN .DE UNDE MAI OAMENI BUNI DE UNDE ..? CA DE UNDE NU-I NICI DUMNEZEU NU CERE BA FRATILOR TOATA LUME LA BUCURESTI SI PE EI SI PE MAMA LOR ODATA PENTRU TOTDEAUNA SI GATA CA DE 30 ANI NUMAI TIGANII SI MINCIUNI AUZI TU PLEC IN COSTA RICA CU O CONDAMNARE DE 6 ANI CU EXECUTARE SI PRIMESC STATUT DE REFUGIAT CHIAR ASTIA NE CRED PROSTI ? GLONTUL MAMA SI GATA CE ATAT POVESTE DE COSTA RICA MADAGASCAR SI ALTE INSULE EXOTICE ? BA POPOR ROMAN EU AM IESIT DEGEABA PE STRADA LA REVOLUTIE ? SA VINA NISTE ANALFABETI SA=MI SPUNA MIE CUM SA TRAIESC SI CE SA FAC ? FUTU=LE MAMELE IN CUR LA TOTI

+1 (3 voturi)